Server: 93.91.250.124:27175
Ahoj,Mám na serveru AdminCMD a plgwarp.Našel jsem tu návody pro essentials ale AdminCMD nejak ne.Jestli jsem se přehlídl a dělám zbytečně nový topic tak to se omlouvám.
Mohu se zeptat jak udělat aby například /warp expfarma šel jen VIP hráčům??
VIP warpy
- mannyvee
- Věk: 26
Re: VIP warpy
Myslím, že je to v Essentials/config, tam si najdi řádek
A změň "false" na 'true'
Pak jen dej určitým skupinám právo na ten warp - essentials.warp.<Název_Warpu> nebo - essentials.warps.<Název_Warpu>
Kód: Vybrat vše
# Set this true to enable permission per warp.
per-warp-permission: falseA změň "false" na 'true'
Pak jen dej určitým skupinám právo na ten warp - essentials.warp.<Název_Warpu> nebo - essentials.warps.<Název_Warpu>
-
MarekBurget
Presne, nevyhoda je tá že na ktorý warp nedaš perm, tak nebudu mat perm. mne to tak išlo:/
-
ZiDyPL
Ale on nemá Essentials..
Psal, že má AdminCmd, tak proč tu píšeš jak to řešit v Essentials?
Psal, že má AdminCmd, tak proč tu píšeš jak to řešit v Essentials?
- mannyvee
- Věk: 26
ZiDyPL: Proč? Jelikož Essentials není tak složitější, je to základní plugin, lepší než AdminCMD. A za 2. Všude, kde jsi teď psal, jen kritizuješ. (Např. - http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=67&t=26191).. 
-
zabijak
- Věk: 28
Super no!
mannyvee, Pajan se ptal na AdminCMD asi má důvou používat tento plugin ne plugin Essentials. Tak mu odpověz na danou otázku a nepleť sem Essentials. Jo a ještě četl jsem si příspěvky uživatele ZiDyPL všude kde podle tebe "Kritizoval" tak měl pravdu!
ZiDyPL, Trefa do černého! (není to myšleno jako rasismus)
Pajan, Zde máš návod viewtopic.php?f=85&t=5007 ale jinak se obávám že ti nepomůžu. Zkus Google ale nevím nevím
mannyvee, Pajan se ptal na AdminCMD asi má důvou používat tento plugin ne plugin Essentials. Tak mu odpověz na danou otázku a nepleť sem Essentials. Jo a ještě četl jsem si příspěvky uživatele ZiDyPL všude kde podle tebe "Kritizoval" tak měl pravdu!
ZiDyPL, Trefa do černého! (není to myšleno jako rasismus)
Pajan, Zde máš návod viewtopic.php?f=85&t=5007 ale jinak se obávám že ti nepomůžu. Zkus Google ale nevím nevím
-
Pajan
Řeknu to takhto
Vlastně byl server a tam byl admin-plugin master a pak se ten server rozpadl ale majitel na nasem serveru tam byl kamarad s majitelem toho rozpadleho.Takze ,majitel dnesniho serveru s pluginmasterem si vzali pluginy s toho rozpadleho a bylo to ok
Jenže teďka už jsem zůstal já s majitelem a pluginmaster už není
Bohužel my tomu tolik nerozumíme.
Tak k věci:
Minulý server se jmenuje ViralCraft a dnešní: GodCraft
Máme teda PlgWarp a z toho minulého serveru máme soubory ve složce s pluginama jako například:
ViralCraftTags.arr 2.3 KB20. 02. 09:53
ViralCraftTeleport.rar 506 B20. 02. 09:53
ViralCraftWarps.jar 8.1 KB20. 02. 09:53
Díval jsem se do všech těchto souborů a něco mě zavedlo do tohoto pluginu,že by to mohlo být ono kde je již warp vip nastaveny jen pro vipka v tom ViralCraftTags.arr
Jenže když jsem ho stáhl a otevřel tak na mě vyběhlo tohle
http://i.imgur.com/N3YxSiS.png
To opravdu nerozluštím
Tak k věci:
Minulý server se jmenuje ViralCraft a dnešní: GodCraft
Máme teda PlgWarp a z toho minulého serveru máme soubory ve složce s pluginama jako například:
ViralCraftTags.arr 2.3 KB20. 02. 09:53
ViralCraftTeleport.rar 506 B20. 02. 09:53
ViralCraftWarps.jar 8.1 KB20. 02. 09:53
Díval jsem se do všech těchto souborů a něco mě zavedlo do tohoto pluginu,že by to mohlo být ono kde je již warp vip nastaveny jen pro vipka v tom ViralCraftTags.arr
Jenže když jsem ho stáhl a otevřel tak na mě vyběhlo tohle
http://i.imgur.com/N3YxSiS.png
To opravdu nerozluštím