Na co koukám?:
- Cena
- Možnosti
- Schopnost prosazení
- Rozsáhlost VIP výhod
- Oblíbenost
- Výdělky (na utažení serveru + nějaký bonus)
- Má hra budoucnost?
- Dá mi to nějaké schopnosti/zkušenosti
- Obtížnost programování
- Kolik na to potřebuji času?
SAMP
vs
Minecraft
SAMP nebo Minecraft server
-
SAMP nebo Minecraft server
Pomohl jsem ti? Odměn mě K+
Re: SAMP nebo Minecraft server
Takto ti poviem, Minecraft, prečo? pretože to zarába automaticky samo, ked maš dobre všetko, prečo nie?
Je to lahšie než samp.
Je to lahšie než samp.
-
A Minecraft jaký typ?
Minihry:
- několik miniher na jednom serveru
- jedna velká minihra? (RPG třeba)
Survival
- klasický survival
Creative
Minihry:
- několik miniher na jednom serveru
- jedna velká minihra? (RPG třeba)
Survival
- klasický survival
Creative
Pomohl jsem ti? Odměn mě K+
- Arcas
- Věk: 26
Jaký typ? Takový, který tě bude bavit a nebude kur.. teda, kazit komunitu. Tzn. nejlépe něco bez diadolů, GM, OP za peníze a podobné. Survival je dnes celkem mimo a minihry najdeš na každém rohu. Větší potenciál skrývá modovaný minecraft, no ten vyžaduje, aby člověk měl všech pět pohromadě, uměl googlit a pracovat s informacemi a znalost AJ taktéž není na škodu. No a pak je dobré mít něco odehráno - ale to snad u všech typů MC.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

Čo takto spravit RPG mmo server? questy, zabava,pribeh? to by osobne mna bavilo 

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
RPG je skvělé, jen je to ta nejpracnější varianta, kterou si můžeš vybrat. Se správným výběrem hráčů (kterým jde hlavně o hru a ne o kraviny okolo) se dá udělat úspěšný server stylem zapni a zapomeň. Tedy krom updatů a občas něčeho....a nebo zapni a hraj taky...u rpg ne, tam musíš neustále vyrábět questy atd, strávíš nad tím týdny a týdny...ALE pokud si dáš práci, tak to může stát za to, takových serverů je VELMI málo
Minihry - na prstě jedné ruky by se daly spočítat servery, které je nemají....
survival - problém je, že vanillu umí všichni zpaměti. Takže buď mody, nebo něco jiného
mody všeobecně - tam je neomezené množství možností, jen to potřebuje mít ty mody trochu nahraný a umět skládat modpack. Tomu se věnuju já třeba ve velkym, avšak už nemám čas to uvést do živých serverů. Není to pro začátečníky.
Pokud ti jde o výdělky, založ si radši firmu. V MC vyděláš jen na "kurvení" herní kultury, případně pokud se ti povede udělat fakt pěknej server. Na jen kosmetických výhodách a donations se bez problému uživíš, pokud nebude server odpad, ale na výdělek....(ano, pokud jim budeš dávat op za 100ku tak vyděláš, ale to je kategorie 1 : kurvení komunity)
creative máš na každém druhém serveru za peníze, opět o ničem xD
Minihry - na prstě jedné ruky by se daly spočítat servery, které je nemají....
survival - problém je, že vanillu umí všichni zpaměti. Takže buď mody, nebo něco jiného
mody všeobecně - tam je neomezené množství možností, jen to potřebuje mít ty mody trochu nahraný a umět skládat modpack. Tomu se věnuju já třeba ve velkym, avšak už nemám čas to uvést do živých serverů. Není to pro začátečníky.
Pokud ti jde o výdělky, založ si radši firmu. V MC vyděláš jen na "kurvení" herní kultury, případně pokud se ti povede udělat fakt pěknej server. Na jen kosmetických výhodách a donations se bez problému uživíš, pokud nebude server odpad, ale na výdělek....(ano, pokud jim budeš dávat op za 100ku tak vyděláš, ale to je kategorie 1 : kurvení komunity)
creative máš na každém druhém serveru za peníze, opět o ničem xD
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)