SkyWars - jiná mapa

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Mo00mi
Věk: 26

SkyWars - jiná mapa

#1 Příspěvekod Mo00mi » 30 dub 2015, 10:47

Dobrý den,
Když stáhnu plugin na SkyWars, tak jako všechno v poho udělá se mi na to speciální svět "skywarsbaseworld" a "skywarsarenaworld", připojím se tam /sw join (u toho bych se chtěl zeptat, jestli by nějak nešlo časově nastavit, když se do určité doby nepřipojí 4 hráči a nebo víc, tak aby to automaticky mohlo začít i třeba se dvěma hráči)
Jde mi hlavně o to, jestli bych nemohl dát více map.. bohužel nevím jak to přesně mám udělat...
Hledal jsem hromadu návodů, ale většina znich byla na nastavení hlavně configu, ale nenašel jsem nic dobrého podle čeho (nebo aspoň co by bylo funkční) by se to dalo udělat a nebo jsem to hold dělal špatně.
Jinak pokuď by nějak šlo nahrát více map (postavit) a nějak to dát do provozu přes ten plugin co používám, tak bych byl rád, kdyby sem někdo poslal odkaz, kde to je slušně popsané a nebo ho tu rovnou vytvořil :)
Nevadilo by mi ani, kdybych musel dávat úplně jiný plugin na to... hlavně, aby to tam šlo... :D

IP serveru: 93.91.250.112:27396
Verze: 1.5.2

Díky za odpověď.
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: SkyWars - jiná mapa

#2 Příspěvekod Hanakocz » 30 dub 2015, 11:50

verzí 1.5.2 jsi to asi docela zabil ;)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Mo00mi

#3 Příspěvekod Mo00mi » 30 dub 2015, 12:45

Hodně lidí co znám hraje především na verzi 1.5.2 a jako připadá mi, že je i více hratelnější 1.5.2 než-li 1.6.4
A hlevně od verze 1.7.5 mi připadá, že je tam zbytečně moc věcí, také čím vyšší verze tím více problémů s tím je a všechno okolo toho..
Podle mě to jde do verze 1.7.2 dobře, ale pak už to prostě není ono...
No.. prostě kdyby se rušili staré verze, tak bych asi minecraft přestal hrát a nevracel bych se k tomu...

Jinak tím co jsi sem napsal, tak to sem vůbec nepatří ;) protože na takovou věc se tu nikdo neptá a mě to nezajímá...
Ale zpět k té věci co jsem chtěl... poradí mi s tím někdo?..?
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 30 dub 2015, 12:54

No, tam jde o to, že pro tak starou verzi lidi už pěkně dlouho nepíšou pluginy nic, taky může být, že to, co chceš, v té době ještě vůbec nebylo a přibylo to až na vyšších verzích pluginů...tím se ti možnosti velmi redukují....včetně těch "klidně nainstaluju jiný plugin"....prostě ani nemusí existovat. Doba miniher totiž v 1.2.5 třeba vůbec nebyla, to byly max dungeony, pak postupem času to začalo přibývat, ale řekl bych, že zlatý věk miniher je od 1.6 výš....co se týče pluginové základny pro to. Samozřejmě jsou výjimky, ale to může znamenat rozdíl mezi tím, zda něco najdeš, nebo ne.

No, k tématu. Pošli mi sem Jar toho pluginu:)

PS: prošel jsem pár stránek tohodle seznamu skywars serverů a tak na 5 stránek tam je tak 4 server s 1.5.2, další 4 servery 1.6.4 a zbytek jsou 1.7 a 1.8 :) http://yourminecraftservers.com/servers ... /sky-wars/ Takže to k tomu, na jakých verzích se hraje :)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

MarekBurget

#5 Příspěvekod MarekBurget » 30 dub 2015, 13:58

1.5.2 viac hratelnejšia?? kde žiješ?

1.8.x , je možná problemovšia než nižšie verzie, no je viac a viac pluginov, je viac možností, bug fixov, a iného, čo sa dá aj upravit/opravit.

1.5.2 hraju skor iba zaostalí.

Ale ako chcete, ked už bude 1.9 aj vtedy budete hrat 1.5.2? to ako fakt?

a prečo zrovna 1.5.2?? prečo nie 1.2.5? nech je sranda ..

Ako mne je to jedno, je to na Vás, ale zas je blbost hrat 1.5.2 v jednom kuse, kde nič nového nieje a ani nebude.
Moj vlastný názor. neberte to osobne.

Egoless

#6 Příspěvekod Egoless » 30 dub 2015, 14:04

Doporučuji přejít na novější verzi serveru a přejít také na novější verzi pluginu, protože novější verze pluginu mají více funkcí než starší verze pluginu.

ypxo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod ypxo » 30 dub 2015, 16:40

Předpokládám, že používáš tento plugin: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skywars/ podle toho, co jsi psal...
Tak na té stránce bukkitu máš návod na vytvoření nové arény, který odkazuje sem: https://dabo.guru/projects/skywars/creating-an-arena
Obrázek

Mo00mi

#8 Příspěvekod Mo00mi » 30 dub 2015, 17:13

Díky!
Úplný nováček a dokáže narozdíl od někoho jiného napsat rovnou co chci k té určité věci a né tu kaši okolo toho....
Obrázek

ypxo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod ypxo » 30 dub 2015, 18:44

Kdyby jsi měl nějaký problém s nastavením, tak mi klidně můžeš napsat PM. Ten plugin jsem dříve používal na serveru. :)
Obrázek

Mo00mi

#10 Příspěvekod Mo00mi » 07 kvě 2015, 18:47

1. Postavil jsem si další arénu ve světě: skyworld (island)
2. Označil jsem body jako u resky dřevenou sekerou, dal jsem /sws start <název areny>
3. Šel jsem na jeden bod, dal jsem /sws setpos1, úhlopříčně jsem označil další bod /sws setpos2
4. Na každém tom ostrůvku jsem nastavit /sws addspawn
5. Dal jsem /sws save

Co mám dál dělat? Když jdu /sw join, tak mě to pořád hází do základní arény co tam už je nastavená ve SkyWars.
Obrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“