Pomoc s internem
- Nocky
Pomoc s internem
Ahojte , potřebuju poradit , když volám na skype či TS3 tak mi každou chvíli padá net tím myslím ,že když volám tak mám net 2MBPS a chvilka to jde zas nahoru a jakmile típnu hovor nebo odejdu z TSka tak se mi to hned zvýší na 20+ a můžu zas v pohodě hrát , nevíte někdo jak to opravit ? Dělá mi to i když volám s více lidmi , nebo jiným člověk , prosím o pomoc K+
- Frank_ACE
Re: Pomoc s internem
Nocky píše:...2MBPS...
Co to je to tvoje "2MBPS"? I kdyz ovladam perfektne IT terminologii tak tenhle vyraz mi nejak unika.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Asi ji neovládáš tak perfektně, je to celkem běžná jednotka, jen trochu nešťastně zapsaná, lepší je MBps, neboli MegaByte per second. Otázka jestli myslí Mbps nebo MBps, ale vzhledem k době, hádám to na možnost s velkým B.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Frank_ACE
Qefik, nechci si nahanet prispevky, ale vzhledem k svymu veku a zkusenostem v oblasti PC, potazmo i IT moc dobre vim co mel typek na rozumu. Jen sem to bral dost vtipne a s posmeskem ze dnesna mladez neumi moc dobre stlacet klavesy na klavesnici. A co se tyce prvniho topicu tak ja osobne sem kdysi taky mel tech zminovanejch 2Mb/s a v pohode mi slo vsechno...net, skype, teamspeak, ICQ, online hry a ja nevim co jeste.
mozna jeste editnu tenhle prispevek podle komentaru dalsich lidi.
mozna jeste editnu tenhle prispevek podle komentaru dalsich lidi.
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Já bych z*ebal poskytovatele
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)