Server: IP:93.91.250.132:27887
1.Robím server na BedWars a chcel by som to skopírovať napr.4 krát aby to bolo rovnako napr. s WE cez //set alebo to dá na inú stranu
2.Nejaký plugin aby každú 1 hod pridávalo nejaký vec do inventára
Help
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Help
2) Kity?
přidávat automaticky je šatné, lidi budou AFKovat. A zabírat sloty, a žrát CPU .A co to udělá, když budou mít plno?
Je lepší, když si to uživatelé řídí sami
přidávat automaticky je šatné, lidi budou AFKovat. A zabírat sloty, a žrát CPU .A co to udělá, když budou mít plno?
Je lepší, když si to uživatelé řídí sami
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- TheAmazingCave
1.Robím server na BedWars a chcel by som to skopírovať napr.4 krát aby to bolo rovnako napr. s WE cez //set alebo to dá na inú stranu
prosím ťa môžeš mi to nejako vysvetliť? čo a ako chceš skopírovať, a čo ti robí problém?

-
SlovakCraft0944
- Věk: 26
TheAmazingCave píše:1.Robím server na BedWars a chcel by som to skopírovať napr.4 krát aby to bolo rovnako napr. s WE cez //set alebo to dá na inú stranu
prosím ťa môžeš mi to nejako vysvetliť? čo a ako chceš skopírovať, a čo ti robí problém?
Ak kopírujem cez WE a dám //copy a chcem to vložiť na opačnú stranu robím BW a chcem to dať na opačnú stranu ale nechcem aby to bolo opačne
-- 13 bře 2015, 15:04 --
MarekBurget píše:1.) bed wars si zakúp pretože free verzia je na prd.
pokial maš kupene. v poriadku
mám free chcel by som kúpenú ale neviem kde sa dá kúpiť