Problém s Beter Than Wolves

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
RysardCZ

Problém s Beter Than Wolves

#1 Příspěvekod RysardCZ » 03 bře 2015, 13:23

Server:93.91.250.156:27331

Dobrý, den, samozřejmě si uvědomuji, že nemáte příspěvky tohoto typu rádi, nicméně rád bych Vás touto cestou požádal o pomoc. Hledám již dva týdny na internetu plugin Better Than Wolves pro svůj minecraft server a nemohu jej nalézt. Nehledal jej někdo? Starší verze jsem nalezl bez problémů, nevím však, zda má cenu je instalovat. Předem děkuji za každou radu. ;)

Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Beter Than Wolves

#2 Příspěvekod Hanakocz » 03 bře 2015, 16:20

1) není to plugin, ale mod
2) mám za to, že vývoj tohoto díla byl zastaven, v nynější době se o podobné snaží další jiné mody/modpacky.

Jako nejvýraznější pokračovatel BTW je v tomto ohledu asi TerraFirmaCraft, dostupný pro 1.7.10.
Plus můžeš například přidat GregTech (verze 5.07.06 asi nejvhodnější), tak ten zcela navazuje a je s TFC kompatibilní.
Tudíž přes TerraFirmaCraft si projdeš dobu kamennou, prvních nástrojů atd, první kovy....a pak ve chvíli, kdy získáš steel (víceméně vrchol TFC technického stromu), tak můžeš začít s GregTechem a postupně se přes parní dobu dostat do elektrické, až k brutálním továrnám.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

RysardCZ

#3 Příspěvekod RysardCZ » 03 bře 2015, 16:46

Jaj, to už je na mě moc složité, mě popravdě šlo o to mít funkční mlýnské kolo apod., nepotřeboval bych na něj ani nic moc napojovat jde mi spíše o vizuální efekt...:-)Vím že tam šli i funkční lopatky větrného mlýnu apod.. Hráči, kteří se mnou hrají mne prosí abych něco takového přidal a já si s tím nevěděl moc rady, BTW jsem našel na videích a na různých fórech. Nevíte tedy o něčem co splní účely o kterých jsem psal? Předem děkuji za odpověď a za vyčerpávající příspěvek.

Obrázek

Hanakocz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 03 bře 2015, 16:59

No, jde o to, že to není jen tak, takovou věc přidat.
Už jen z povahy toho, že to je MOD, tak je třeba:
1) Mít server Forge typu -> Forge, nebo Cauldron (první podporuje POUZE mody, druhý podporuje jak mody, tak pluginy)
2) nainstalovat daný mod nebo mody na server
3) tytéž verze nainstalovat do všech klientů, kteří se chtějí připojit na server -> typicky Technic launcher a samoinstalace přednastaveného balíčku modů

principielně NELZE přidat do hry nové vizuální efekty, bloky, itemy, aniž by to měly nainstalované i klienty. Jak jinak by to zobrazovalo grafiku, že :)

Ve chvíli, kdy člověk začne budovat modovaný server, tak si musí pořádně rozmyslet, co chce. Já třeba mám zaměřený na Techniku jako takovou, továrny, atd.
Většina modů je dost komplexní a nepřidává věci "na efekt", ale na to, aby se nějak používaly. Takže nejen, že tam bude mlýnské kolo, ale taky to bude například jediný prostředek, jak např. umlít mouku....a bez mouky nepůjde vyrábět chleba atd.
Mody jsou těžší, jak vanilla. Ale vanila je tak 1% hry, když člověk hraje s mody. Pak je tam takových možností a věcí, že to vydrží třeba na půl roku hry.

nejblíž k BTW je asi opravdu TerraFirmaCraft. Ale může být spousta podobných, ale TFC je jeden z větších, bezesporu.
A funkční větrníky jsou třeba v IndustrialCraftu, na výrobu elektřiny :)

Pro průzkum modů bych doporučil http://ftb.gamepedia.com/FTB_Wiki projít zde , například jaké modpacky jsou na FTB, a na té stránce jsou i nejčastěji používané mody. Spousta z nich je zajímavá a mohla by splnit očekávání...
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

RysardCZ

#5 Příspěvekod RysardCZ » 03 bře 2015, 17:02

Velice děkuji za vyčerpávající odpověď. Docela mne to navnadilo si založit ještě jeden server s módy...zní to opravdu zajímavě...ještě jednou děkuji...

Obrázek

Hanakocz
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Hanakocz » 03 bře 2015, 17:06

Jistě, je to o něčem jiném. Na Technic Launcher webu je spousta modpacků, taky se dá kouknout tam, inspirovat se, zkusit některé zahrát....často mají modpacky i server, pro které jsou určené -> například v mém podpisu je link na náš web, v sekci "Industry -> jak se připojit" se nachází návod, co člověk musí udělat pro připojení na takový server. je třeba počítat s tím, že to se nebude tolik lišit ani pro jiné modpacky.
A pokud bys to rovnou zkoušel spustit ten náš modpack a kouknout se, jak vypadá takový server -> Varování: Náš modpack je TĚŽKÝ, umřít je tam LEHKÉ a málokdo na to má :P

Zpět na „Minecraft, Tekkit“