Server: 93.91.250.119:27542
Dobrý den,
mohl by mi prosím někdo zkušenější poradit jak nainstalovat nejnovější verzi Forge na server? Jedná se o TerrafirmaCraft server.
Ve složce na FTP mám soubory: minecraft_server_1.6.4.jar, minecraft_server.jar a složku libraries.
Při rozbalení forge server mám soubory: forge-1.7.10-10.13.2.1230-universal.jar, minecraft_server.1.7.10.jar a složku libraries.
Upřímně řečeno mám v těchto dvou souborech docela maglajz a nevím co je co...
Aktualizace forge na serveru
-
Iver
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktualizace forge na serveru
forge-1.7.10-10.13.2.1230-universal.jar přejmenuj na minecraft_server.jar
minecraft_server.1.7.10.jar nech, jak je -> je to vanilla server
složku libraries -> starou smaž a tuto tam nahraj
Zároveň budeš muset odstranit všechny starý mody, aby to necrashovalo, teoreticky stačí odstranit vše (udělejj si ale zálohu)....pokud chceš zanechat mapu (a ta mapa JDE přenést do nový verze, ne u všech modů to jde), tak tam tu složku s mapou nech, případně nech všechny ty soubory, co zůstanou beze změny....(tzv. jsou stejný v 1.6 jako v 1.7)
Po spuštění serveru jdi do eula.txt a přepiš false na true -> tím odsohlasíš dodržování EULY, bez toho nejde server pustit. (vygeneruje se po prvním spuštění, takže musíš nadvakrát) Jak tu EULU budeš dodržovat, je na tobě, vesměs se jedná o to, že nebudeš za peníze hráčům nabízet herní výhody (Co lze : Pouze kosmetické doplňky bez herní funkce , a věci, co ovlivňují zcela všechny hráče -> tzv. když si někdo koupí 10 dia bloků, tak je dostanou všichni...) Ale nepředpokládám, že s čistou Forge kazíš hru nějakýma možnostma příkazů nebo výhod...
minecraft_server.1.7.10.jar nech, jak je -> je to vanilla server
složku libraries -> starou smaž a tuto tam nahraj
Zároveň budeš muset odstranit všechny starý mody, aby to necrashovalo, teoreticky stačí odstranit vše (udělejj si ale zálohu)....pokud chceš zanechat mapu (a ta mapa JDE přenést do nový verze, ne u všech modů to jde), tak tam tu složku s mapou nech, případně nech všechny ty soubory, co zůstanou beze změny....(tzv. jsou stejný v 1.6 jako v 1.7)
Po spuštění serveru jdi do eula.txt a přepiš false na true -> tím odsohlasíš dodržování EULY, bez toho nejde server pustit. (vygeneruje se po prvním spuštění, takže musíš nadvakrát) Jak tu EULU budeš dodržovat, je na tobě, vesměs se jedná o to, že nebudeš za peníze hráčům nabízet herní výhody (Co lze : Pouze kosmetické doplňky bez herní funkce , a věci, co ovlivňují zcela všechny hráče -> tzv. když si někdo koupí 10 dia bloků, tak je dostanou všichni...) Ale nepředpokládám, že s čistou Forge kazíš hru nějakýma možnostma příkazů nebo výhod...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
Iver
Re: Aktualizace forge na serveru
Díky. Jsem ale kus vola. Dělal jsem to dobře, ale zapoměl jsem na EULU. Proto se mi server vypínal