VIP na Steam id?

Technická podpora k herním serverům Counter-Strike: Global Offensive
Zajda

VIP na Steam id?

#1 Příspěvekod Zajda » 19 led 2015, 18:11

Server: 81.0.217.182:27182

Zdravim,
Mám dotaz ohledně vip nastavení, bude to fungovat, když dám hodnotu typu: pex user %SID group set VIP tak, že to bude fungovat na steam id? Protože nastavovat vip v cs:go na nick je blbý.

Pokud to bude fungovat, musim nějak vytvořit skupiny v sourcebans, nebo jak dál?

Díky za ovpoěď.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: VIP na Steam id?

#2 Příspěvekod Mysteria » 19 led 2015, 19:18

To záleží na tom, jak to VIP máš udělaný, pokud na to používáš přímo nějaký plugin, tak se musíš podívat k němu do dokumentace, jak se s ním pracuje.

Pokud to chceš mít nějaký složený z víc pluginů, tak nejjednodušší bude vytvořit nějakou skkupinu (třeba VIP) a jako práva jí nastavit jenom určitý flagy (takový ty písmenka, kdo co bude moct). Některý z nich (posledních 5?) se jmenují Custom1 - Custom5, tak jim třeba dej Custom1. No a pak je potřeba aby to co chceš aby mohli dělat VIP (napadá mě třeba jiná barva písmena do chatu), tak je potřeba nastavit v configu pluginu, aby k tomu měli přístup jenom ty lidi, co mají flag Custom1 (a tady může být problém - ne kadý plugin tohle umožňuje nastavit).

Zajda

#3 Příspěvekod Zajda » 19 led 2015, 19:41

Plugin na to žádný nepoužívám, chtěl bych to udělat co nejjednodušeji ať to mám z krku :D
Skupinu mám vytvořenou a práva pro ně nastavený taky.

Takže teď když by někdo poslal sms tak se mu už automaticky nahodí práva, nebo ještě je potřeba něco upravit?

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 19 led 2015, 19:55

Pokud máš skupinu, tak ti stačí po odeslání SMS do ní přidat toho uživatele a bude moct dělat to, co jsi nadefinoval té skupině.

Podle tohohle by to měl umět příkaz sb_addadmin <name> <authtype> <identity> [password] [group1] ... [group N]

Zajda

#5 Příspěvekod Zajda » 19 led 2015, 20:36

Dobrý, díky moc, můžeš to zamknout. :)

L0CK€D

Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“