Zdravím,
Jsem bývalý majitel herního gamingu (Opticgame, ProfiGaming) a nyní již dva roky starého gamingu ProfiCraft.cz/eu.
IP: Zatím nebude zveřejněna
Proč zde píši? V prvé řadě mi zajímá vaše hodnocení serveru, na kterém pracuji
Jak hodnotit? Stačí mi pouze 0-10/10
Mám otázky, mohu se ptát? Samozřejmě, jsem k dispozici zde na forum (zde v komentářích, žádné PM).
Parametry serveru:
spawn-protection=16
max-tick-time=60000
generator-settings=
allow-nether=true
gamemode=0
player-idle-timeout=0
difficulty=1
spawn-monsters=true
announce-player-achievements=false
pvp=true (Pouze v PVPAreně)
level-type=DEFAULT
hardcore=false
spawn-npcs=true
allow-flight=false
level-name=world
view-distance=10
spawn-animals=true
max-build-height=256
Popis:
Spawnete se klasicky na spawnu, co jiného že? Nyní na vás čeká pár warpů (nebudu psát mnoho, protože nejsem zastánce pluginových serverů a nejradši bych je na serveru neměl vůbec, ale to by pravděpodobně nikoho nebavilo). Na serveru je možné se zaměstnat a pracovat a tím vydělávat peníze, za čistění světa zabíjením mobů obdržíte také menší počet financí. Samotný server je kvalitně ekonomicky zaměřen a všechny ceny sedí. Jak jsem již zmínil, některé pluginy jsou vytvořeny zakázkově přesně pro náš server. Nyní budu pokračovat již pouze v bodech, toto byla menší ochutnávka, je zde více možností ale ty objevte sami

Warpy:
Warpy jsou od sebe rozlišeny pomocí barev pro lepší orientaci
Spoiler: zobrazit
Suroviny
Screen není potřeba, ale žádné dia doly nečekejte!
Po zadaní příkazu /warp suroviny se objevíte v jiném světě, aby byl co nejlíp odlišen od normálního a zbytečně nepřekážel. Zde máte na výběr, aby jste zbytečně nepoškozovali estetiku přírody:
- Kámen/Gravel/Coble (WE 50%/40%/10%)
- Hlínu/Trávu/Podzol (WE 50%/30%/20%)
- Písek/Červený písek/Clay (WE 50%/40%/10%)
- Dřevo všeho druhu
Začátek
Tento warp slouží k jednoduchým začátkům staveb na serveru, po příchodu na daný warp je k dispozici cedulka, která vás po kliku přenese do vzdálenosti 500 bloků od dané cedulky, tam kde nikdo není a vy si můžete začít budovat svůj domeček.
PVPArena
K dispozici je i PVPArena, kde si můžete užít plno zábavy.
A mnoho dalšího, více prozrazovat nechci...takže můžete hodnotit a ptát se