Server: 93.91.250.119:27577)
Zdravím,
Hledám všude a zatím jsem nenašel..
Na serveru bych rád uvítal WorldGuard a Residenci, proč? Protože WorldGuard bych používal pouze pro AdminTeam a Residenci pro hráče, ale mám tu problém a ten je:
Jak nastavím například spawn (bude zaregionován WorldGuardem), aby někdo z hráčů neprošel s Residencí a neudělal na něj residenci? Mnozí z vás mi napíší, abych zablokoval /res, ale je tu problém, že on může označit a odejít za region a tam to celé vytvořit a za další, zablokoval bych i například aby na tom spawnu mohli resku vymazat.
WorldGuard s Residencí
- matyasvane
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
- Frank_ACE
Re: WorldGuard s Residencí
Pokud vim tak worldguard ma vyssi prioritu jako residence. Mozna se mu povede udelat resku zpusobem jak popisujes ale v oblasti regionu ty flagy nebudou moc platny
Mozna se mylim ale tak si to logicky vysvetluji. Tuhle situaci sem jeste neskousel takze je mozny ze pisem z cesty.
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
obavam se ze toto nevyresis...
pokud se ti nepodari zablokovat pomoci WG to, ze nepujde nastrojem (se kterym se oznacuji resky) zablokovat jeho pouziti, tak to asi nijak neosetris.
Nicmene ja tak zdatny ve WG nejsem abych ti mohl rict zdali to ten plugin dokaze .
pokud se ti nepodari zablokovat pomoci WG to, ze nepujde nastrojem (se kterym se oznacuji resky) zablokovat jeho pouziti, tak to asi nijak neosetris.
Nicmene ja tak zdatny ve WG nejsem abych ti mohl rict zdali to ten plugin dokaze .
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Otázka, zda je ten problém potřeba řešit.
Když si ji tam udělá, tak by stejně měl být region nadřazený.
Plus pokud máš normální limit počtu rezidencí, tak kdo si ji bude dělat na spawnu, když potřebuje tu svoji využít jinde?
A majiteli nemůžeš zakázat smazat resku. Pokud chceš mít na spawnu resky pro lidi, tak je vytvoř na sebe a lidem je pouze rentuj přes rent systém u resek.
A vždy pomáhá ban třeba na týden....ale ještě jsem se nesetkal s někým, kdo by si plejtval resku na místo, kde ji vubec nevyužije.
Když si ji tam udělá, tak by stejně měl být region nadřazený.
Plus pokud máš normální limit počtu rezidencí, tak kdo si ji bude dělat na spawnu, když potřebuje tu svoji využít jinde?
A majiteli nemůžeš zakázat smazat resku. Pokud chceš mít na spawnu resky pro lidi, tak je vytvoř na sebe a lidem je pouze rentuj přes rent systém u resek.
A vždy pomáhá ban třeba na týden....ale ještě jsem se nesetkal s někým, kdo by si plejtval resku na místo, kde ji vubec nevyužije.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
WorldGuard má větší prioritu, takže není možný region jakkoli zarezkovat. Residence a WG mají už odlišné nástroje na tvorbu, takže se to nemůže tlouct.
Co se týče rezidencí u spawnu, tak buď udělej ten region dostatečně velký, aby mohli libovolně rezkovat až tam, kde ty chceš a nebo (jak už tu bylo psáno) jim rezidence prodávej (vytvoříš rezidence a dáš je na prodej).
Co se týče rezidencí u spawnu, tak buď udělej ten region dostatečně velký, aby mohli libovolně rezkovat až tam, kde ty chceš a nebo (jak už tu bylo psáno) jim rezidence prodávej (vytvoříš rezidence a dáš je na prodej).
- matyasvane
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý nápad lidi, no šlo mi třeba o najití permissions na res.select (označení předmětem půdy) a zablokovat ho přes WG. Osobně jim potom v Residenci zablokuji move, vždy bude allow, jako hráči mi štve se zasekávat o residence..jde mi o /warp priroda, a tam mít pozemky..no nevím jestli by se to chytlo. Ale díky, všem karma.