Fun Pluginy

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
DooX

Fun Pluginy

#1 Příspěvekod DooX » 17 pro 2014, 16:40

Server: 93.91.250.139:27305

Hledám nějaké zábavné pluginy na Tekkit Classic. Díval jsem se ale no většina je na novou verzi a nenašel jsem nějak moc zábavne, ale vic jako skyblock, Zbrane nejake nebo co. No mě to moc jako fun plugin nepřipadne tak jestli by jste věděli o nějakém rozumnén Fun pluginu co by se hodil na Tekkit Classic ?

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Fun Pluginy

#2 Příspěvekod Hanakocz » 17 pro 2014, 17:26

Updatuj na novou verzi a pak budeš mít i výběr. Jde mít i 1.7.10 technický server.
Fakt nemůžeš čekat, že by někdo hledal/vyvíjel/podporoval pluginy na X let starou verzi hry...

Buď si mužeš udělat nějakej vlastní modpack, nebo třeba za zkoušku stojí FTB packy...Prostě to chce držet krok s vývojem MC, nemůžeš čekat na starý verze věci, co vznikají dnes.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

DooX

#3 Příspěvekod DooX » 18 pro 2014, 15:57

a kdydy jsem si chtel udelat na novou verzi tak by hraci museli neco stahovat nejaky mody nebo jak bych to mel udelat ? protoze si myslim kdybych dal noou verzi Modu tak bych si musel udelat vlastni mody na minecraft

-- 18 pro 2014, 15:01 --

nebo si udelam vlastni mody a jak si maj hraci stahnout ?

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 18 pro 2014, 17:36

A jak si stahují classic tekkit? Třeba přes Technic auncher, že,...

Pro tebe by to znamenalo :
1) updatovat server, tedy server.jar (asi cauldron) + na server dát nové verze modů a pluginů
2) vytvořit technic vlastní modpack....to není těžké, musí to obsahovat všecky ty mody a configy (aby se klient choval stejně jako server) a pak už jen spouštěcí jar....
to musíš hodit někam na web, třeba dropbox nebo web k serveru(fh poskytuje zadarmo)
3) udělat nový svět, na 99% nejde svět konvertovat na nový verze, je tam spousta nových věcí atd
4) dát hráčům link na tvůj modpack, ti si ho pak přidají v launcheru a spustí stejně jako tekkit....

případně dáš jen seznam modů, ať si to hráči nainstalují sami, ale - to tu nikdo neumí skoro :cry:
můžeš se kouknout k nám na web do "Industry->jak se připojit", abys měl představu
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“