permissionsEX + mysql problem se skupinama

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
tramvajak

Re: permissionsEX + mysql problem se skupinama

#11 Příspěvekod tramvajak » 07 lis 2014, 20:01

zkusim to tam dat znova trochu jinak a koukam ze to mam trochu jine nemam tam kolonky na prefix a sufix

jestli to jde tak nevim proc se mi ted screenly oba monitory tak staci koukat na ten levej :D

Spoiler: zobrazit
Obrázek
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí......

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod marty_ » 07 lis 2014, 20:05

jj zcela jiste mas novejsi verzi permisi, takze struktura tabulek muze byt trosku jina nez moje, nicmene sloupce name a default jsou tam :-)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

tramvajak

#13 Příspěvekod tramvajak » 07 lis 2014, 20:06

marty_ píše:asi bych smazal vsechny skupiny (nejlepe prikazem ze hry nebo konzole) a nasledne je opet vytvoril (prikazem)
kazdopadne ty skupiny by mely byt stejne jake jsi doted mel a jake uz hraci maji pridelene.
A melo by to fungovat.
Pripadne si zazalohuj vsechny 3 tabulky od permisi a nech si vygenerovat nove a zkus postupne pridavat skupiny (z konzole nebo ze hry)...
Pokud ti to s nimi pojede OK, tak muzes pak si vratit tabulku permissons a doufat ze to pojede :)
Ty uz asi pouzivas permise na UUID misto nicku, vid?
Ja osobne se zatim tomu vyhybam :)

hele proste se to snazim nastavit tak jak jsem to nastavoval pred dvouma rokama... podle nejakeho aktualniho navodu... ja to dva roky nehral momentalne mam server zaplej jen pro sebe abych to otestoval a vsechno nastavil skupiny uz jsem vsechny mazal a daval znova 2x a nikdy to nepomohlo on je tam proste nejakej problem vtom ze to hrace co se napojej davaj do nejaky skupiny ktera neni nikde napsana.... vubec v mysql neni ani v souborech ale prestovsechno vni hraci jsou
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí......

marty_
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvekod marty_ » 07 lis 2014, 20:11

do nejaky skupiny? lze to upresnit?
pokud uz nevis kudy kam tak nachvili si to prepni v configu z mysql na ukladani do YML souboru a tam to prehledne zjistis co se deje :-)
Mozna by mi pomohlo ti poradit pres teamwiewer... aleja uz musim off bo ficim do prace.. cauky
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

tramvajak

#15 Příspěvekod tramvajak » 07 lis 2014, 20:22

no to je praveze ten muj problem.... ja mam nastavenou defaultni skupinu ale defaultne to hrace hazi do nejake jine a ja nevim do jake kdyz na mysql zadna jina neni... kdybych to vedel tak to neresim a jen tam upravim prefix a necham ji jako defaultni ale ona zadna skupina neni a lidi to doni proste hazi... necham to tady do 00:00 kdyz se nanic neprijde tak nato prdim a udelam to jak ocas v souboru bez mysql tam to aspon funguje ... ale prijde miu to takove sto let za opicema no

-- 07 lis 2014, 22:36 --

tak jsem to cele vyndal z databaze a uz to funguje... takze klidne close neb osmazat

marty_
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvekod marty_ » 08 lis 2014, 15:12

takze jedes bez mysql ted?
Jsou to tyto:

Zpět na „Minecraft, Tekkit“