Autokick za spam príkazu a permaban namiesto tempbanu
- DenOwq
- Věk: 28
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autokick za spam príkazu a permaban namiesto tempbanu
OneTime97 píše:něma by být za tou jedničkou mezera?já myslím že ano, skus to bet toho třeba jen na minutách.
Nepíše, síce to tak vyzerá, ale keď to píšeš spolu, je to chyba syntaxu...
-
Dobrý den,
tento problem poriesil plugin Ultrabans a zamenenie -1 na 1, akurat sa chcem este spytat na tie autokick a autoban za "spam" ked pouzijete viackrat za sebou nejaky command...
Napr hráč napise 2x za sebou /warp priroda a uz mu pise ze bude kicknuty ak to napise este, myslite ze by to mohlo mat nieco s pluginom AntiCheat? To rýchle pisanie commandov za sebou?
Pritom nepoviem keby dostane kick za to... ale permaban?!?... k tomu v konzoli pise ze od [nick] was banned from operator <- no v tom case ziaden na servery nebol.
tento problem poriesil plugin Ultrabans a zamenenie -1 na 1, akurat sa chcem este spytat na tie autokick a autoban za "spam" ked pouzijete viackrat za sebou nejaky command...
Napr hráč napise 2x za sebou /warp priroda a uz mu pise ze bude kicknuty ak to napise este, myslite ze by to mohlo mat nieco s pluginom AntiCheat? To rýchle pisanie commandov za sebou?
Pritom nepoviem keby dostane kick za to... ale permaban?!?... k tomu v konzoli pise ze od [nick] was banned from operator <- no v tom case ziaden na servery nebol.

-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
O akom perma bane hovoríš?
Na ten antispam potrebuješ nejaký plugin, pretože sa mi zdá, že Ultrabans to nevie. No pre istotu sem hoď jeho config
Na ten antispam potrebuješ nejaký plugin, pretože sa mi zdá, že Ultrabans to nevie. No pre istotu sem hoď jeho config
-
Dobrý deň, prišla som na to, robil to plugin AntiCheat, kde za spam: chat/command bol nastavený action-one -> KICK a action-two -> BAN, prenastavila som to na NONE aj pri spame aj pri commandoch a už o šlape
, no aj tak Ďakujem za pomoc pri riešení tempbanov, a poradení ohľadom pluginu Ultrabans. Môžte lock
//LOCK píšu supporti ako značku aby vedeli čo zamkli -Smexhy

//LOCK píšu supporti ako značku aby vedeli čo zamkli -Smexhy