Dobrej muzu se optat stala se me takova nehoda na TS 3 mem serveru ktery od vas mam a to aktulizoval jsem si Ts 3 a nemam tam v server administraci tolik polozek co jsem mel jako server admin.Tak jako kdyz jsem mel ten stary TS 3 a ne aktulizovany . Muj port je :7769
Ja jsem si chtel dat iconku chanel admin to S taky modre ale nevim jestli to pujde jelikoz me to napsalo ze by nesmel byt v te skupine chanel admin nikdo abych tu iconu mohl zmenit jenze ja nevim jak bych si pak ty prava vratil. Sam kdybych vsechny odebral abych mohl zmenit tu iconu . A sam nevim jestli me porad palti ten ServerAdmin token a nebo se jda nekde vygenerovat new ? Dekuji moc
Problem z administraci na TS 3
- Sw0FF0rD
- Věk: 44
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem z administraci na TS 3
To není chyba, ale vlastnost. Bohužel v RC verzi TS3 byla extrémně překopaná administrace, že se v tom ani prase nevyzná.
Každopádně pokud si myslíš, že ti tam něco chybí, tak si klidně zadej nový token. Každopádně nijak jsem to zvlášt nezkoumal, ale taky se mi nezdá, kam se podělo dost těch nastavení (možná někde aktivovat nějaký rozšířený režim?).
Každopádně pokud si myslíš, že ti tam něco chybí, tak si klidně zadej nový token. Každopádně nijak jsem to zvlášt nezkoumal, ale taky se mi nezdá, kam se podělo dost těch nastavení (možná někde aktivovat nějaký rozšířený režim?).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Sw0FF0rD
Aha dekuji moc , tak ze abych si vratil zpet ten TS 3 co jsem mel protoze doopravdy se v tom nevzynam . Muzu se zeptat jak se zaklada novej token prosim pekne ?? Jinak dekuji za radu a sory ze jsem otravoval
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Teoreticky pokud downgraduješ klienta na nějakou poslední betu, tak budeš mít starou administraci (ale nejsem si jistý, jestli není ta aktualizace na RC povinná).
K novému tokenu, pokud máš TS3 k serveru, tak si ho vygeneruje v Control Panelu, pokud ho máš samostatně, tak napiš na email FH a oni ti pošlou nový. Byla tady i možnost vygenerovat token v administraci TS3 serveru, ale díky tomu novému systému nevím kde to je a jestli to tam vůbec někde je...
K novému tokenu, pokud máš TS3 k serveru, tak si ho vygeneruje v Control Panelu, pokud ho máš samostatně, tak napiš na email FH a oni ti pošlou nový. Byla tady i možnost vygenerovat token v administraci TS3 serveru, ale díky tomu novému systému nevím kde to je a jestli to tam vůbec někde je...
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Sw0FF0rD
Jaka verze je ta kde je dobra administrace a ne tam kde se clovek nevyzna a nebo spis kde ten spravny TS 3 z normalni adminsitraci stahnu . Tak jsem si myslel ze si stahnu starsi verzi TS 3 a zase jsem si stahnul tu novou tak uz v tom mam doopravdy hokej TS 3 Rc2 je uplne nova pokut ja vim ci ne ? Dekuji Dejv 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
RC1 a RC2 mají novou administraci. Musíš si tedy stáhnout nějakou Betu, ale nevím jaká byla poslední, ale tuším, že to byla Beta28 nebo tak okolo.

-
nobody
Našiel som funkciu na aktivovanie toho rozšírenejšieho menu 
Settings-Application-Misc-Advanced Permissions System
A máte starý systém
Settings-Application-Misc-Advanced Permissions System
A máte starý systém
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Sláva
Taky to takhle zahrabat 

-
nobody
No vidíš