smartphone aplikace hry
- tadeas97
smartphone aplikace hry
Custe nemáte nějaký dobrý užitečný hry/aplikace na smartphone?
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu

Přijďte na server SweetCube.eu

podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
- Rupynator
Re: smartphone aplikace hry
Facebook, Instagram, QRReader, Temple Run, AVPlayer, Music D/L, iShutdown, Naiít iPhone
Nezapomeň odměnit karmou ty, kteří ti pomohli vyřešit problém.
- Rupynator
"How 2 train ur dragon" - no, to mě zcela zaskočilo! 

Nezapomeň odměnit karmou ty, kteří ti pomohli vyřešit problém.
- zdenda204
- Věk: 36
No já mám...
Aplikace: Archos Player, Yatse Remote, FaceBook, Chrome, Skype, Avast! (Premium :*), Lucky Patcher, CPU-Z, MX Player Pro, PayPal, Office Mobile, OneDrive, Spotify, Solid Explorer, SuperSU, Sygic
Hry: Spiral Pulse, 2048, Asphalt 8, Badland, Cut the Rope 2, Bardbarian, Dead Triger 2, SHADOWGUN: DeadZone, Duet, Gof og Light, Into the Dead, Sky Force, Amazing Brick, Voxel Rush, Temple Run 2,...
To jsou moje nejpoužívanější aplikace
Aplikace: Archos Player, Yatse Remote, FaceBook, Chrome, Skype, Avast! (Premium :*), Lucky Patcher, CPU-Z, MX Player Pro, PayPal, Office Mobile, OneDrive, Spotify, Solid Explorer, SuperSU, Sygic
Hry: Spiral Pulse, 2048, Asphalt 8, Badland, Cut the Rope 2, Bardbarian, Dead Triger 2, SHADOWGUN: DeadZone, Duet, Gof og Light, Into the Dead, Sky Force, Amazing Brick, Voxel Rush, Temple Run 2,...
To jsou moje nejpoužívanější aplikace

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Aplikace: Chrome, Evernote, Hangouts, Skype, Google Drive (+ Google Dokumenty), Dropbox, Spotify, YouTube, Twitter, Shazam
Hry: Flow Free, Wordament, Piano Tiles, FreakingMath, Entangled Game, Cut The Rope
Jsem zastáncem toho, že na telefonu by měly být hry především logické a postřehové (1. žerou míň baterie, 2. zabaví na delší dobu)
Hry: Flow Free, Wordament, Piano Tiles, FreakingMath, Entangled Game, Cut The Rope
Jsem zastáncem toho, že na telefonu by měly být hry především logické a postřehové (1. žerou míň baterie, 2. zabaví na delší dobu)

- Frank_ACE
Nejento, i kdyz si muj oblibenec tak te nastvu 
Nezalezi jakej styl hry, nebo jaky je zamereni programu. Ale jakym spusobem je to napsany (naprogramovany)...protoze i ta sebelepsi hra...atd muze byt napsana svinskym spusobem co bude zbytecne likvidovat pamet a prostredky mobilu. Jedine dobre odladena aplikace (hra, soft) nesksodi dnesnim mobilum ktere maji nedostatek pameti.

Nezalezi jakej styl hry, nebo jaky je zamereni programu. Ale jakym spusobem je to napsany (naprogramovany)...protoze i ta sebelepsi hra...atd muze byt napsana svinskym spusobem co bude zbytecne likvidovat pamet a prostredky mobilu. Jedine dobre odladena aplikace (hra, soft) nesksodi dnesnim mobilum ktere maji nedostatek pameti.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Jé, to jsem rád, že jediná věco zaplácávající mi paměť je Cut the Rope