Server: 109.74.146.19:27519
Zdravím, mám DM ONLY Aim_map server a rád by som nastavil niekolko vecí
1. Ako nastavím aby si hráči mohli vybrať zbrane v DM menu ( neukazuje sa mi to menu )
2. Ako si dám Admina
Dopredu ďakujem za odpovede
Pár otázok ohľadom problémov
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pár otázok ohľadom problémov
1. Záleží na tom co používáš za DM plugin.
2. Pokud používáš SourceMod, tak v addons/sourcemod/config/admins_simple.ini přidej nakonec úplně novej řádek a dej tam: "Svoje SteamID" "99:z" (včetně tech uvozovek).
2. Pokud používáš SourceMod, tak v addons/sourcemod/config/admins_simple.ini přidej nakonec úplně novej řádek a dej tam: "Svoje SteamID" "99:z" (včetně tech uvozovek).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- DenOwq
- Věk: 28
Jen dodám že své steam id můžeš najít zde zadáním url na tvůj profil ^^
Muhahha.
-
Mne to aj tak nefunguje , pridem na server zapnem konzolu a nič stále nemám práva ... už som skúšal to tam (do addons/sourcemod/config/admins_simple.ini ) vpísať hocijako a stale nic ....
// "STEAM_0:1:84445577" "99:z" //all permissions for this ip, immunity value is 99
// "STEAM_0:1:84445577" "99:z"
////////////////////////////////
//"STEAM_0:1:84445577" "99:z"
"STEAM_0:1:84445577" "99:z"
// "STEAM_0:1:84445577" "99:z" //all permissions for this ip, immunity value is 99
// "STEAM_0:1:84445577" "99:z"
////////////////////////////////
//"STEAM_0:1:84445577" "99:z"
"STEAM_0:1:84445577" "99:z"
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Co ti to píše, když dáš do konzole sm_admin?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
tak ako vyhodí mi admin menu ale chcem proste cez hru zadávať príkazy do konzoly ... napr. na neobmedzené muníciu a podobne proste na trenovanie pre team ... cez stranku viem tie príkazy písať ale ja by som chcel v hre , možno sa to ani nedá neviem no 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak proč píšeš, že ti nejdou práva, když ti jdou? Samozřejmě konzolové příkazy ti půjdou taky. Co se týká neomezené munice, tak u CSGO je to konkrétně sv_infinite_ammo 1. Pokud "nebude" fungovat, tak bude možná ještě potřeba zapnout cheaty, tedy sv_cheats 1.

-
Sory som to zle opísal proste mi nefunguje konzola priamo na servery môžem akurát tak cez admin menu meniť veci ale cez konzolu nie napr ak dam sv_cheats 1 tak mi to hodí toto ... ] sv_cheats 1
Can't change replicated ConVar sv_cheats from console of client, only server operator can change its value
Can't change replicated ConVar sv_cheats from console of client, only server operator can change its value
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No jasný, protože tohle musíš měnit pomoc RCONu, nejdřív musíš zadat rcon_password "tvojeHeslo" (který jsi si nastavoval při vytváření serveru, případně bude i v configuráku serveru) a pak musíš měnit příkazy pomocí rcon sv_cheats 1.

-
Ľudia ako dám známemu unban ? trenovali sme na servery a dalo mu to ban za priveľa strielania do vlastných ... v ban liste mi ho neukazuje ...
Zpět na „Counter-Strike: Global Offensive“