Jinak to vpodstatě snad ani možné není, protože ti FH neumožní server spustit pod wrapperem, či jak se tomu nadává (Jakoby aplikace ještě nad samotným craftbukkitem, protože bez této aplikace ho vypneš, ale následně už vzdáleně nezapneš.)
[PHP] MobilniPlatby.cz [1.0.0-beta2]
- zdenda204
- Věk: 36
Re: [PHP] MobilniPlatby.cz [1.0.0-beta2]
Využij funkci FakaHedy 
Jinak to vpodstatě snad ani možné není, protože ti FH neumožní server spustit pod wrapperem, či jak se tomu nadává (Jakoby aplikace ještě nad samotným craftbukkitem, protože bez této aplikace ho vypneš, ale následně už vzdáleně nezapneš.)
-
Rutherther
Aha a na jiném hostingu taky ne? Nebudu na cizím fóru dělat reklamu proto nezmiňuji a navíc se nejedná o konkrétní hosting spíše obecně.
Edit: neslo by ze mam treba spigot a rcon by v 1h odpoledne poslal /restart? A 5m predtim /say za 5 minut probíhá plánovaný restart serveru?
Edit: neslo by ze mam treba spigot a rcon by v 1h odpoledne poslal /restart? A 5m predtim /say za 5 minut probíhá plánovaný restart serveru?
- zdenda204
Ajo, to jsem opomněl
Jo, to by šlo
Zapomněl jsem na tuhle funkci.
Každopádně kdyžtak založ téma v OffTopicu
Každopádně kdyžtak založ téma v OffTopicu
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ty nevidíš na mým profilu, vlevo dole jak jsou ty ikonky ikonku SZ (Soukromá Zpráva) nebo by to mělo být i u mých příspěvků dole (Profil a vedle Soukromá Zpráva tlačítko). Jinak k otázce, ano šlo by to, za předpokladu, že máš webhosting, který ti umožní v určitou dobu pustit script (jmenuje se to většinou cron).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
TheMikeee
Parse error: syntax error, unexpected ''say Uzivatel :NICK: si prave ' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ']' in /data/web/virtuals/54413/virtual/www/skripty/mobilni-platby.php on line 29
mi napíše keď otvorím stránku a v emulátore mi to ukazuje toto: Váš skript vrací odpověď v nesprávném formátu. Správný formát odpovědi naleznete v technické specifikaci.
mi napíše keď otvorím stránku a v emulátore mi to ukazuje toto: Váš skript vrací odpověď v nesprávném formátu. Správný formát odpovědi naleznete v technické specifikaci.
- zdenda204
A všichni supporti při nástupu dostali věšteckou kouli.
Dodej tvůj kód.
Dodej tvůj kód.
-
TheMikeee
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Chybí ti čárky za: , má to být a chybí ti to u všech třech levelů.
Kód: Vybrat vše
'economy give :NICK: 12500000'Kód: Vybrat vše
'economy give :NICK: 12500000',Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Zase tohle? Nemáš náhodou Wedos?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔