1x za hodinu mi přijde dost často.
Co třeba za 6 hodin? To máš 3x denně.
MinecraftServerList.cz aneb databáze serverů trochu jinak
- zdenda204
- Věk: 36
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: MinecraftServerList.cz aneb databáze serverů trochu jina
JJ, právě to omezení na země jsem myslel z důvodu, že najít CZ/SK proxy je mnohem větší problém, než světové.
Co se týká té doby mezi hlasováními, sám jsem přemýšlel o něčem mezi 3 - 6 hodinama. Ale pokud mě přesvědčíte, tak je možný samozřejmě i opustit tohle rozmezí.
Co se týká té doby mezi hlasováními, sám jsem přemýšlel o něčem mezi 3 - 6 hodinama. Ale pokud mě přesvědčíte, tak je možný samozřejmě i opustit tohle rozmezí.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
Tak ono taky záleží jak moc velkej vliv by ty hlasy měly na pořadí.
Věřím že některý servery jsou schopný sehnat třeba 10 lidí co tam 15x za ten den klikne. A pokud by to teda bylo po hodině tak to máš 150 hlasů.
Věřím že některý servery jsou schopný sehnat třeba 10 lidí co tam 15x za ten den klikne. A pokud by to teda bylo po hodině tak to máš 150 hlasů.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je dobrá otázka.
Jednak to bude určitě samostatná kategorie pro řazení. A pak nějakým koeficientem se to bude připočítávat do bodů. Ještě to musím promyslet. Ale nepředpokládám, že by mi tam naklikali třeba 1000 hlasů, kdyby to bylo každou hodinu - i když zase většinou se za to dávají odměny... no asi to prostě otestujeme a kdyžtak se to v průběhu upraví, kdyby to nevyhovovalo.
Tak co myslíte?

Tak co myslíte?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
- Cernokneznik
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Sice se mi stále nelíbí tvůj vzhled, a neschopnost udělat to tak, aby se mi celá stránka vešla na monitor... Každopádně funkčnost a kvalita provedení je skvělá.
Rád bych se nechal poučit - jak máš udělaný ty grafy? Vypadaj celkem pěkně. A zrovna něco takoýho hledám. Diky.
Rád bych se nechal poučit - jak máš udělaný ty grafy? Vypadaj celkem pěkně. A zrovna něco takoýho hledám. Diky.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To není neschopnost, ale účel - pokud nemáš rozlišení alespoň 1280x800, tak prostě budeš scrollovat i do stran. Při užším rozlišení se už nevejdou data ve sloupečkách vedle sebe a mít ze všech řádků "dvojřádky" kvůli tomu vypadá hrozně. 
Když se podívám na rozlišení uživatelů:
Tak všem prvním 7 se to zobrazí správně. Ty 3% lidí s 1024x786 tam budou mít 200px posuvník a na mobilu hold musí zoomovat. Na mobilu to pak stejně bude řešený ještě jinak.
Co se týká grafů, tak používám Google Charts. Graficky je mají pěkný, dobrej výběr grafů a relativně snadno konfigurovatelný. Data se tam strkají jako jednoduchý dvourozměrný JS pole.

Když se podívám na rozlišení uživatelů:
Co se týká grafů, tak používám Google Charts. Graficky je mají pěkný, dobrej výběr grafů a relativně snadno konfigurovatelný. Data se tam strkají jako jednoduchý dvourozměrný JS pole.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Vydána nová verze obsahující následující změny:
Odměny za hlasování budou možné samozřejmě až s administrací, protože je potřeba zadávat Votifier port a klíč, kód pro vložení hlasování do stránky přibude ve stejný okamžik.
- Fixnut problém, kdy po zvolení filtrů nešlo stránkovat výsledky
- Fixnuta nejednotnost, kdy u některých grafů byly nejnovější data vlevo a u některých vpravo, nyní jsou nejnovější data vždy vpravo
- Fixnut problém, kdy se na statistikách špatně zobrazoval počet celkových návštěvníků webu
- Přidána možnost hlasovat pro server a výpis seznamu hlasujících, momentálně bez odměn, možnost hlasovat jednou za 2 hodiny pouze z ČR a SK
Odměny za hlasování budou možné samozřejmě až s administrací, protože je potřeba zadávat Votifier port a klíč, kód pro vložení hlasování do stránky přibude ve stejný okamžik.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Již brzy si společně zahrajeme na NSA aneb co tam ty desítky online návštěvníků dělají. 
EDIT: A máme to veřejně: http://minecraftserverlist.cz/stats/visitors.
Stiskněte CTRL + F5 pro načtení nových stylů pokud se Vám nezobrazuje podtržení odkazů na navštívené stránky.

EDIT: A máme to veřejně: http://minecraftserverlist.cz/stats/visitors.

- zdenda204
Že by chyba?