Server: 93.91.250.108:27395
Zdravím,
dnes jsem zjistil, že mě nefunguje plugin LWC, což znamená, že nefunguje ochrana a hráči mohou do cizích truhel.
LWC Nefunguje
- DenOwq
- Věk: 28
-
Re: LWC Nefunguje
Nejspíše to nejde od začátku, ono to sice píše, že je to zamklé, ale není. Nic jsem tam nedělal a pluginy, která mám, tak s těmi mi to vždy šlo.
Jaký log myslíte, žádný tam nevidím.
Jaký log myslíte, žádný tam nevidím.
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přílohy
-
- latest.log
- (152.89 KiB) Staženo 182 x
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
- Aktualizuj DigitalClock. Pokud ti nechyběly, plugin smaž
- Aktualizuj CreativeGates, a pro jejich funkčnost nainstaluj plugin mcore. Smaž původní plugin MassiveCore. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho.
- Pro funkčnost pluginu ArenaFutbol potřebuješ BattleArena. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho.
- Aktualizuj NoLagg a BKComminLib. Pokud ti NoLagg nějak nechyběl, smaž ho. I tak je víc na škodi, než k užitku.
- Pro plugin CountryLoginMessages ti chybí plugin GeoIPTools. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho.
- Aktualizuj ScoreboardStats
- Neplatný znak v languages.yml pluginu MyCommand. Zkopíruj sem obsah toho souboru do Code a Spoileru, aby se neztratilo formátování.
- Votifier se snaží připojit na jiż používaný port. Nastav si prosím správný port podle návodu, který najdeš dole v návodu na server.properites.
- Smaž v MySQL tabulku jobs_old
- Aktualizuj OnTime
- Hrac kubikazz ma vice nez jeden permision na změnu barvy jména.

-
Aktualizuj DigitalClock. Pokud ti nechyběly, plugin smaž - Smazáno
Aktualizuj CreativeGates, a pro jejich funkčnost nainstaluj plugin mcore. Smaž původní plugin MassiveCore. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho. - Smazáno
Pro funkčnost pluginu ArenaFutbol potřebuješ BattleArena. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho. - Smazáno
Aktualizuj NoLagg a BKComminLib. Pokud ti NoLagg nějak nechyběl, smaž ho. I tak je víc na škodi, než k užitku. - Smazáno
Pro plugin CountryLoginMessages ti chybí plugin GeoIPTools. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho. - Dodán GeoIPTools
Aktualizuj ScoreboardStats - Hotovo
Neplatný znak v languages.yml pluginu MyCommand. Zkopíruj sem obsah toho souboru do Code a Spoileru, aby se neztratilo formátování. - Máte ho pod touto zprávou
Votifier se snaží připojit na jiż používaný port. Nastav si prosím správný port podle návodu, který najdeš dole v návodu na server.properites. - Vyřešeno: Bylo to tím, že jsme měl stejný port jako Dynmapu
Smaž v MySQL tabulku jobs_old - Hotovo
Aktualizuj OnTime - Hotovo
Hrac kubikazz ma vice nez jeden permision na změnu barvy jména. - Snad už má 1
LWC Stále nejde. Odměna z Hlasování stále nepřichází hráčům.
Edit: Hlasování už funguje. LWC Stále ne.
Aktualizuj CreativeGates, a pro jejich funkčnost nainstaluj plugin mcore. Smaž původní plugin MassiveCore. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho. - Smazáno
Pro funkčnost pluginu ArenaFutbol potřebuješ BattleArena. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho. - Smazáno
Aktualizuj NoLagg a BKComminLib. Pokud ti NoLagg nějak nechyběl, smaž ho. I tak je víc na škodi, než k užitku. - Smazáno
Pro plugin CountryLoginMessages ti chybí plugin GeoIPTools. Pokud ti ten plugin nějak nechyběl, smaž ho. - Dodán GeoIPTools
Aktualizuj ScoreboardStats - Hotovo
Neplatný znak v languages.yml pluginu MyCommand. Zkopíruj sem obsah toho souboru do Code a Spoileru, aby se neztratilo formátování. - Máte ho pod touto zprávou
Votifier se snaží připojit na jiż používaný port. Nastav si prosím správný port podle návodu, který najdeš dole v návodu na server.properites. - Vyřešeno: Bylo to tím, že jsme měl stejný port jako Dynmapu
Smaž v MySQL tabulku jobs_old - Hotovo
Aktualizuj OnTime - Hotovo
Hrac kubikazz ma vice nez jeden permision na změnu barvy jména. - Snad už má 1
Spoiler: zobrazit
LWC Stále nejde. Odměna z Hlasování stále nepřichází hráčům.
Edit: Hlasování už funguje. LWC Stále ne.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Jak nfunguje LWC? Napíše něco při položení truhly? Při příkazu /cprivate? Napíše to něco, ale už to neochraňuje?

-
Takže. Položím Chestu a napíše mi to, že jsem uspěšně uzamkl chestu. Když jí otevřu, vidím, že je uzamčená mnou. Poté řeknu někomu, vlez tam a on jí normál otevře a může z ní brát věci.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Dej sem permissions.yml do Code a Spoileru.