MinecraftServerList.cz aneb databáze serverů trochu jinak
-
- Věk: 26
Re: MinecraftServerList.cz aneb databáze serverů trochu jina
LIKE %% ... co třeba Obsahující?
- zdenda204
- Věk: 36
Jojo, taky jsem pro "Obsahující"/"Neobsahující".
Myslím že lepší slovo by jsi hledal těžce.
Myslím že lepší slovo by jsi hledal těžce.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
@zdenda204, @vojtamaniak: Výborně, jakto, že mne to nenapadlo taky? 
Každopádně po více než dvouhodinovém rozchození dynamického přidávání další filtrovacích a řadících položek AJAXově (protože, ty redirecty mezitím byli silně hnusný a pomalý) jsem to konečně dokázal.
A teď k designu: Co myslíte, je to přehledný? Neměl bych oddělit filtraci a řazení mezerou? Co to tlačítko Filtruj a řaď data? Je tam chudák takový samotný na řádku. Zkoušel jsem ho mít za Přidej řazení, ale to je zase takový divný, když s tím nesouvisí. Zkoušel jsem ho dát i úplně doprava za Přidej řazení (úplně na konec řádku), ale taky nic moc. Někdo nějaký super nápad?

Každopádně po více než dvouhodinovém rozchození dynamického přidávání další filtrovacích a řadících položek AJAXově (protože, ty redirecty mezitím byli silně hnusný a pomalý) jsem to konečně dokázal.

Spoiler: zobrazit
A teď k designu: Co myslíte, je to přehledný? Neměl bych oddělit filtraci a řazení mezerou? Co to tlačítko Filtruj a řaď data? Je tam chudák takový samotný na řádku. Zkoušel jsem ho mít za Přidej řazení, ale to je zase takový divný, když s tím nesouvisí. Zkoušel jsem ho dát i úplně doprava za Přidej řazení (úplně na konec řádku), ale taky nic moc. Někdo nějaký super nápad?

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zdenda204
Mezi řazením a filtrem bych udělal mezeru, nebo linku.
Tlačítko pro zpracování bych šoupnul o kousek níž než jsou ty inputy a mohlo by to vypadat fajn.
A ještě. "Větší rovno než" mi přijde jako pěkná hloupost, nebylo by od věci to trošičku rozvést. To samý třeba vzestupně a sestupně, dopsat do závorky něco jako "od největšího k nejmenšímu" a tak.
Tlačítko pro zpracování bych šoupnul o kousek níž než jsou ty inputy a mohlo by to vypadat fajn.
A ještě. "Větší rovno než" mi přijde jako pěkná hloupost, nebylo by od věci to trošičku rozvést. To samý třeba vzestupně a sestupně, dopsat do závorky něco jako "od největšího k nejmenšímu" a tak.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jak by jsi si představoval jako rozvést matematické operátory <, <=, =, >=, >? Nebo se ti zdá třeba <počet online hráčů> - <větší rovno než> - <číslo> nepochopitelný?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zdenda204
Nemyslel jsem celej zápis, ale vzhledem k tomu jaká je věková hranice hráčů MC (Nechci se nikoho dotknout) tak mi to přijde pro ně prostě složitý. Třeba to "větší rovno než" bych přepsal na prosté "Větší nebo rovno", dává to pak podle mě i více smysl.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Takže <počet online hráčů> <větší nebo rovno> <číslo>? Jo, to zní lépe, upravím, díky.
Kdyby tě ještě něco napadlo, tak dej vědět.
Budu se snažit to rychle zprovoznit u všech žebříčků a poslat to do bety na otestování co nejdříve.
EDIT: Tak upraveno
Teď ještě kam s tím tlačítkem filtruj a řaď. Nejradši bych to tam vůbec nedal a odesílal to jenom Enterem, ale to asi lidi nenapadne.

Budu se snažit to rychle zprovoznit u všech žebříčků a poslat to do bety na otestování co nejdříve.
EDIT: Tak upraveno

- zdenda204
Já bych tam to tlačítko nechal, jen ho posunul o kousek níž.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Takže takhle nějak?
Ještě přemýšlím o tom udělat to jako otevírací menu, protože to zabírá mnohem víc místa, než když tam byli dřív jenom 2 linky na vyhledávání.
Btw, všimli jste si taky, že StyleCraft byl včera večer sesazen z první příčky?
Ještě přemýšlím o tom udělat to jako otevírací menu, protože to zabírá mnohem víc místa, než když tam byli dřív jenom 2 linky na vyhledávání.
Btw, všimli jste si taky, že StyleCraft byl včera večer sesazen z první příčky?

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Vydána další testovací verze MinecraftServerList.cz 1.1b3: http://minecraftserverlist.cz/_beta.
Changelog:
Takže kdo má zájem můžete zase otestovat a nahlásit překlepy chyby ve filtracích a podobně.
Jakékoliv podněty jsou vítány.
Changelog:
- Přidáno pokročilé filtrování a řazení ke všem žebříčkům a přehledům
- Přidán graf na detailu hráče zobrazující, jak byl hráč za posledních 24 hodin online
- "Promazána historie" (veřejně dostupná bude pouze za poslední měsíc, protože MySQL nemá moc rádo tabulky o 100 000 000 řádcích, takže je to jedinná možnost, jak urychlit prohledávání historie - starší historie bude k dispozici v archivu, který bude přístupný někdy v pozdějších verzích).
Takže kdo má zájem můžete zase otestovat a nahlásit překlepy chyby ve filtracích a podobně.