Yogscast Complete Pack server

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
karlji

Yogscast Complete Pack server

#1 Příspěvekod karlji » 12 srp 2014, 22:31

Server: 93.91.250.110:27973
Zdravím,
dnes jsem si zakoupil minecraft server, kde jsem chtěl rozjet Yogscast complete pack pro mě a pár kamarádů. Nicméně jsem se zasekl na bodě, kdy nevím jak pokračovat dál a anemohu nikde anjít další informace, které by mi pomohli, take jsem se rozhodl poprosit o radu zde. V AT launcheru jsem dal vytvořit server. Vytvořil se mi server, který na svém PC mohu úspěšně spustit. Háček je ale ten, že se spouští přes bat file ve kterém je
@ECHO OFF

:: When setting the memory below make sure to include the amount of ram letter. M = MB, G = GB. Don't use 1GB for example, it's 1G ::

:: This is 64-bit memory ::
set memsixtyfour=2G

:: This is 32-bit memory - maximum 1.2G ish::
set memthirtytwo=1G

:: Don't edit past this point ::

if $SYSTEM_os_arch==x86 (
echo OS is 32
set mem=%memthirtytwo%
) else (
echo OS is 64
set mem=%memsixtyfour%
)
java -Xmx%mem% -XX:MaxPermSize=256M -jar forge-1.6.4-9.11.1.965-universal.jar nogui
PAUSE

Nějak jsem tomu nepřikládal velikou váhu a zkopíroval jsem server přes FTP na hosting, spustil jsem ho a mylně jsem si myslel, že vše půjde tak jak má. Problém je v tom, že se server sice rozjede, mohu se na něj připojit, ale zřejmě nejsou načtené módy. V NEI sice vidím spoustu itemů, ale nemohu je použít, protože jejich ID neexistuje. Předpokládám, že to souvisí s tím, že se přes ten bat file spouští Forge a přes Forge se asi nahrají ty módy. Mohly by mi prosím někdo poradit jak ten server rozjet?

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: Yogscast Complete Pack server

#2 Příspěvekod nejento » 12 srp 2014, 22:52

Mrkni na tohle, jestli ti to nepomůže: viewtopic.php?f=85&t=19884
Jinak vlastní .bat tady jen tak nespustíš, protože Control Panel spouští .jar soubor, který má už předem nastavené jméno a to minecraft_server.jar (forge-1.6.4-9.11.1.965-universal.jar budeš muset přejmenovat na minecraft_server.jar)

Rozhodně ale doporučuji přečíst ten návod.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

karlji

Re: Yogscast Complete Pack server

#3 Příspěvekod karlji » 13 srp 2014, 10:31

Tak to přejmenování byl můj prvotní nápad, ale nějak to nešlo, ale dnes jsem tam všechno reuploadnul, přejmenoval forge a server jede tak jak má. Takže ankonec problem solved, ale nechápu, proč to včera nešlo...

//EDIT: Zázraky se dějí //nejento
//LOCK

Zpět na „Minecraft, Tekkit“