PermissionsEX - Skupiny

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
MrFiliper
Kontaktovat uživatele:

PermissionsEX - Skupiny

#1 Příspěvekod MrFiliper » 08 črc 2014, 12:39

Zdravím Vás, potřeboval bych poradit a to tak že mám na serveru hodnosti které hrači dostávají za úkoly. Ovšem když si někdo koupí VIP tak ho to přiřadí do skupiny VIP a poté po vypršení VIP do defaultní skupiny i když u měl vyšší hodnost. Není možno toto nějak udělat aby měli po vypršení VIP tu hodnost kterou měli předtím? Nevím zda-li to bude fungovat ale napadlo mě jen per user NICK group add VIP.

-- 08 črc 2014, 11:40 --

93.91.250.123:25567

MrFiliper píše:Zdravím Vás, potřeboval bych poradit a to tak že mám na serveru hodnosti které hrači dostávají za úkoly. Ovšem když si někdo koupí VIP tak ho to přiřadí do skupiny VIP a poté po vypršení VIP do defaultní skupiny i když u měl vyšší hodnost. Není možno toto nějak udělat aby měli po vypršení VIP tu hodnost kterou měli předtím? Nevím zda-li to bude fungovat ale napadlo mě jen per user NICK group add VIP.
Obrázek

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: PermissionsEX - Skupiny

#2 Příspěvekod nejento » 08 črc 2014, 14:18

Ano, vyřešíš to přidáváním do skupin. /pex user <user> group add <group> [world] [lifetime]
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

MrFiliper
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod MrFiliper » 08 črc 2014, 15:13

Ovšem tu mám problém že permissionsex nějak nefungují na čas. Nevím čím to je a proto používám ComandDelay. Ovšem tam nevím jak by se to dalo nastavit tak to fungovalo.
Obrázek

Welton123
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Welton123 » 08 črc 2014, 15:47

Jak jako, že nefungují na čas?
CZ/SK TOP Databáze MineCraft Serverů ►KLIK◄
Chceš i Ty mít měnící se podpis? ►KLIK◄

AyACZE

#5 Příspěvekod AyACZE » 08 črc 2014, 17:35

Dočasné přidělení do skupin v pluginu PEX opravdu už nějakou dobu nefunguje, resp. hráče do skupiny přidá, ale po expiraci už neodebere. Už se to tady řešilo a zatím bohužel nic nevyřešilo :(

Jeden autorů k úproblémů sděluje:

Kód: Vybrat vše

fix info: group expiration is only checked when PEX permissions are directly checked, login, etc. We need to use something (Bukkit scheduler, permission cleaner Timer, etc) to scan through users with temporary groups and remove them if they're expired.

Tasks should be registered in the entity initialize method.

Z čehož nejsem moc chytrej, takže uvidíme co bude dál...

-- 08 črc 2014, 17:40 --

Jinak nápad s použitím ComandDelay je výbornej, jen to chce nastavit přímo do definic VIP SMS , má to někdo otestovaný, že to opravdu funguje a pozdrží to příkaz i měsíc nebo víc?

v definicích asi takto:

Kód: Vybrat vše

cd 2592000 s pex user %NICK group remove VIP
Classic Survival (IP:mc.coolcraft.eu)
No cheat, střelné zbraně, Hide n Seek, 1.7.2-1.7.10 !
Real Skyblock (IP:sky.coolcraft.eu)
No fly, no cheat, propracované úkoly - skyblock kompletně česky !!
...::: http://www.CoolCraft.eu :::...

MrFiliper
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod MrFiliper » 08 črc 2014, 23:14

Mám to odzkoušeno na týden a 2 týdny, měsíc to teprv zjistím protože jsme to před měsícem a něco nasadil a teď koukam zda-li to funguje :) ale zatim ano.
Obrázek

AyACZE

#7 Příspěvekod AyACZE » 13 črc 2014, 20:55

Tak nevím jak to máš vyzkoušený, ale bohužel ten delay funguje pouze do restartu serveru. Je to popsáno i na stánce s pluginem na bukkitu. Takže nezbývá, než hledat něco jiného. Jelikož v zahraničí tolik nefrčí časové VIPka, tak toho moc k nalezení nebude. Nejlíp by bylo, kdyby někdo od nás napsal nějaký plugin, kterej by to uměl. Nejlíp se zápisem do MySQL. Takže pokud to čte někdo, kdo to umí, tak prosím prosím :D Myslím, že by většina byla ochotna na vývoj tohoto pluginu i přispět.

Mike8748

#8 Příspěvekod Mike8748 » 14 črc 2014, 09:15

AyACZE: zápis do DB není třeba, PEX má docela dobré API, takže se to dá naprogramovat velice snadno . (na svém serveru mám vlastní plugin který VIP vyhodí při přihlášení ze skupiny pokud jim již skončilo, PEX v tomto směru taky něchtel moc fungovat koukám že poslední verze PEXu při loginu tu kontrolu opět provádí a je to opravený)

doplnit to o časovač který by kontrolu platnosti VIP prováděl průběžně (třeba každých 10 minut) i když je hráč přihlášen by taky nebylo složité (a pokud online VIP nebudou stovky tak to ani nebude náročné na server)

edit: během večera to sem můžu hodit

AyACZE

#9 Příspěvekod AyACZE » 14 črc 2014, 17:01

Děkuju za reakci. Nicméně mě poslední verze (1.22.1) hráče ze skupiny neodebírá, a to ani po jeho přihlášení na server. Pokud bys byl ochoten ten svůj plugin uvolnit, byl bych Ti nesmírně vděčen.

-- 19 črc 2014, 17:32 --

Tak co s tím pluginem? dáš ho k dispozici ostatním, nebo nedáš?

Zpět na „Minecraft, Tekkit“