Problém s tekkitom

Pokec o čemkoliv ostatním
HeaD97

Problém s tekkitom

#1 Příspěvekod HeaD97 » 01 črc 2014, 10:03

nemám

Zdravím vás, mám takýto problém... vždy, keď spustím tekkit launcher, dám na PLAY a začne sťahovať... po chvíli sťahovania vybehne mi vybehne toto:

Obrázok- http://i.imgur.com/UC46cqo.png

Prosím vás poradte... už som dosť zúfalý :( Vďaka za každú radu

Chytrolin
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s tekkitom

#2 Příspěvekod Chytrolin » 01 črc 2014, 10:49

http://s3.amazonaws.com/Minecraft.Downl ... /1.6.4.jar - Mně se to stáhne v pořádku. Zkus modpack resetovat (kliknout na to ozubený kolečko pod logem tekkitu) a stáhnout celý znova

Sice nemáš FakaHeda server, ale určitě se na nějakém chystáš hrát :)

HeaD97

#3 Příspěvekod HeaD97 » 01 črc 2014, 11:02

Tak, resetoval som, stále to ukazuje... :( .. btw: ešte asi pred pol rokom mi to išlo v pohode a teraz nie...

Skúšal som ten súbor stiahnuť manuálne z tej stránky a vpísalo že "Tento súbor môže poškodiť váš počítač... atď" ale nepoškodil (zatiaľ) :D a za druhé si myslím, že to bude spôsobené asi tým, že ho ten program čo ukazuje tú hlášku (tento súbor môže...) nepustí do tekkitu aby sa stiahol. Čiže, keď to sťahujem manuálne, musím potvrdiť, aby sa to mohlo stiahnuť. Ale keď to sťahuje z tej stránky technic, nepustí ten súbor ďalej... a preto sa nestiahne... Ale to je len taká moja konšpiračná teória (dúfam že zrozumiteľná :D )

Poprípade, mohli by ste mi poradiť ako tie upozornenia vypnem na google chrome. (Totižto, ten mám ako predvolený prehliadač a myslím si, že tekkit to sťahuje cez predvolený) nech sa to sťahuje bez toho, aby som ja musel potvrdzovať či ho fakt chcem stiahnuť.

Chytrolin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Chytrolin » 01 črc 2014, 12:46

V Chromu to tradičně chce u každého .jar souboru potvrzení - Opera ani IE nic takového nemá.
Stáhni ten soubor a nahraj ho do té složky s modpackem ručně. (Tuším %appdata%, .technic, modpacks, tekkit, bin). Víc ti bohužel neporadím

vojtamaniak

#5 Příspěvekod vojtamaniak » 01 črc 2014, 12:59

Nesouvisí s podporou serveru, takže přesouvám..

Zpět na „Off topic“