Dobrý den,
po dlouhé době jsem si u FakaHeda pořídil server opět na měsíc. Před třemy měsíci jsem dělal vše stejným způsobem a byl jsem nesmírně spokojen, vše fungovalo, měl jsem opravdu radost.
Po včerejším nákupu se objevovalo řada problémů, jejich řešení jsem dodnes nepochopil, zkrátka jsem vše udělal od znova a už to nezlobí. (Jako operátor jsem po smrti příšer neztratil žádné zkušenosti, i když jsem si operátora sundal a opět umřel, zkušenosti zůstávali), teď už to nedělá, ale jedinej problém, kterej přetrvává je právě o spawn-protection.
Používal jsem velice často plugin "SetSpawn", ale včera mi začal blbnout. Příjde mi, jakoby operátoři měli teď více výhod. Při smrti neztratí EXP, to mi dřív nedělalo a i při gamemodu adventure jsem mohl u spawnu ničit dál kostky. Všichni hráči, co se připojili do hry, nemohli v žádném módu ničit kostky v rozpětí pět kostek, tedy dle nastavení spawn-protection, což je dobře. Ale když jsem si sundal operátora, opět jsem mohl ničit v jakémkoliv módu, až na adventure. Na resetovaném serveru mi zatím vše běží v pohodě, ale i když mám bez pluginu nastavený spawn-protection, všichni hráči, včetně mě, operátora, to mohou ničit dle libovolnosti, pokud nemáme mód adventure (což je v pořádku, ale v jiných módech by to jít nemělo taky), čemuž nerozumím.
Mohl by mi prosím někdo poradit, v čem dělám chybu?

Děkuji za pomoc,
S pozdravem MusketeerCZ