ATLauncher modpacky

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Lightburst11

ATLauncher modpacky

#1 Příspěvekod Lightburst11 » 07 čer 2014, 18:42

Server: 93.91.250.103:27049 (pokud server ještě nemáte, vepište zde "nemám")

Ahoj,
mam tu hostovany minecraft server a vsimol som si ze mate na vyber kopu modpackov ktore sa daju nainstalovat, chcel by som sa len opytat ci by ste nemohli nainstalovat aj nejake tie modpacky z ATLaunchera, hlavne "The Crack Pack" a "Yogscast complete pack"

Este by som sa chcel opytat ci mi neviete pomoct nainstalovat The Crack Pack na server. Vsetky subory som presunul cez FTP do zlozky serveru ale ked to dam spustit tak mi server pise sice ze spusteny a proces bezi, ale v hre sa mi na neho neda pripojit a pise mi to ze server je offline. Ked som tie iste subory spustal na mojom pc mi vsetko islo a aj kamarati sa mohli cez Hamachi propojit ale na nasom zaplatenom serveri na FK to uz z nejakeho dovodu nejde :/

Dakujem za vsetky zmysluplne odpovede, Tomas

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: ATLauncher modpacky

#2 Příspěvekod nejento » 07 čer 2014, 19:52

To, že jsou k dispozici nějaké modpacky v možných instalacích, tě přeci neomezuje k tomu, abys nahrál na svůj server nějaký vlastní a užíval si hry :)
Na to můžeš hodit Obrázek (bobka) a opravdu si nahrát jakýkoli modovaný Minecraft server, který chceš. Jsou tam především ty nejznámější.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Lightburst11

#3 Příspěvekod Lightburst11 » 07 čer 2014, 21:07

nejento píše:To, že jsou k dispozici nějaké modpacky v možných instalacích, tě přeci neomezuje k tomu, abys nahrál na svůj server nějaký vlastní a užíval si hry :)
Na to můžeš hodit Obrázek (bobka) a opravdu si nahrát jakýkoli modovaný Minecraft server, který chceš. Jsou tam především ty nejznámější.

Ja to uplne zeriem ze su tu modpacky, pointa prispevku je ze mi nejde The Crack Pack ked si ho skusam nainstalovat a tak by som si zelal aby mi niekto pomohol alebo aby ho pridali medzi tie predinstalovane lebo tie mi idu a su super a vsetko len ja by som radsej tie z ATLAunchera :cry:

LpBahos
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod LpBahos » 07 čer 2014, 22:27

necituj poslední příspěvky-_-

Lightburst11

#5 Příspěvekod Lightburst11 » 07 čer 2014, 22:30

LpBahos píše:necituj poslední příspěvky-_-

to moj problem neriesi

nejento
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod nejento » 07 čer 2014, 23:32

Jenomže, aby ho přidali, tak jim napiš ticket a třeba ti vyhoví. Ale nevím. Jedná se spíše o ty nejvíce zádané modpacky, které tam budou uvedeny.
A prosím necituj předchozí příspěvky. Používej rovnou odpovědět. :)
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Lightburst11

#7 Příspěvekod Lightburst11 » 09 čer 2014, 17:53

Prisiel som uz na to preco mi to neslo a fakci to teraz v poho, dakujem za odpovede aspon ze uz viem ze nemam citovat a skusim teda napisat ten tiket lebo si myslim ze tie dva packy su popularnejsie ako vecsina s tych co su na vyber

Zpět na „Minecraft, Tekkit“