Server: 93.91.250.121:27895
Dobrý den,
při nastavování serveru jsem došel k problému mezi serverama "propojené" bungeecordem. Chtěl bych udělat hlavní (Lobby) server a pak ještě jeden (Game) server. Na obouch serverech mám pro jistotu AuthMe Reloaded. Ovšem já potřebuji udělat propojení. Pokud se hráč připojí do Lobby a přihlásí se a pak přejde na Game server musí se znovu přihlásit. To ale nechci. Chci to vyřešit tak, že když se hráč přihlásí na jednom serveru, tak může přecházet ze serveru na server bez opakovaného přihlášení.
Lze toho nějak dosáhnout?
Děkuji za pomoc
AuthMe Reloaded + BungeeCord
-
AuthMe Reloaded + BungeeCord
Karma potěší 

- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Re: AuthMe Reloaded + BungeeCord
Udělej to tak ze se budou moc připojit jen přes lobby tam bude jen authme a na ostatní dej plugin OnlyProxyJoin když tak náký info viewtopic.php?f=85&t=16228 a budou se moc připojit jen přes lobby a na ostatní bubou procházet bez prihlášení
-
To jsem zkoušel, ale co když budu mít později třeba 2 lobby servery? Pokud bude jeden lobby server plný tak to hráče přesměruje na druhý, kde bude AuthMe taky. A pokud se potom z druhého lobby serveru připojí na první tak se bude muset znovu přihlásit. Chci aby si AuthMe předávalo přes bungee přihlášení, ale nevím jestli to nějak jde nastavit (teda pokud to vůbec jde).
Karma potěší 

- zikl
- Kontaktovat uživatele:
jenom jeden lobby server může bejt podle toho co sem koukal do nastavení BungeeCord
-
Samozřejmě v základním bungee může být jenom jeden, ale já mám napsaný plugin, který mi toto umožní (podobný plugin je i na netu volně ke stažení).
Karma potěší 

- zikl
- Kontaktovat uživatele:
Nebo udělej časoví limit co můžou strávit v lobby a pak je to kopne xD
-
No vyřešil jsem to tak, že prostě 2 lobby servery nakonec neudělám 

Karma potěší 

-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem kdysi o dvou lobby mistnostech premyslel, a nakonec nechal stejne jako ty jen jednu a tu navic jsem udelal jen jako malou mistnost s jedinou branou
Takze zatim nikoho nenapadlo "zustat viset" v lobby

Takze zatim nikoho nenapadlo "zustat viset" v lobby

Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)