[Whitelist] Survival Server

Pokec o čemkoliv ostatním
Devixius

[Whitelist] Survival Server

#1 Příspěvekod Devixius » 28 dub 2014, 01:30

Zdravím vás :) mam taký menší napád založiť klasicky survival server s whitelistom :) už som nad tým rozmyšlal dlhšiu dobu a nakoniec som sa rozhodol že by bolo dobre mať server s minimom pluginov aby si hráči mohly zahrat klasicky minecraft bez akých kolvek výhod ako napr : /warp doly /warp xp /kit vip a podobne :) Jedine pluginy ktore by som dal na server by boli: Essentials + Spawn , SafeCreeper , PermissionEX, Možno Lockete alebo LWC + by som povolil iba určite príkazy. Ako napr /Spawn /Sethome /Home :) inak asi nič viac...
Na Server by som zobral asi iba hráčov čo maju kupený minecraft a maju rozum :)
Chcem tam mať normalných ludí ktorý vedia čo je to sranda .. raz za čas by neuškodil nejaky "kamaratsky" troll :) Podstate by som tam chcel vybudovať taku menšiu partiu minecraftakov :)

Videl som dosť vela hráčov ktorých minecraft baví len sa stažovali že je málo normalných dobrých serverov preto by som chcel založiť tento server :) a chcel by som aby vydržal čo najdlšie :) každopadne tento topic píšem preto aby som sa dozvedel kto by mal zaujem tam hravať :) tak mi dajte vedieť bud do pm alebo napíšte sem :)

Arcas
Věk: 26

Re: [Whitelist] Survival Server

#2 Příspěvekod Arcas » 28 dub 2014, 07:35

Dle mého názoru pokud neseženeš člověka, co ti to bude měsíčně dotovat, tak to poběží tak dva - tři měsíce... Nicméně - pokud bys o někom takovém věděl, ozvy se :-) Uranus byl kdysi známý svým módovaným White UPackem, který byl jeden z nejvíce debil-free serverů :-)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Devixius

#3 Příspěvekod Devixius » 28 dub 2014, 13:58

Človeka ktorý mi to bude dotovať každý mesiac mam zaisteneho :) a ten stým vôbec nemá problem .... :)

Arcas
Věk: 26

#4 Příspěvekod Arcas » 28 dub 2014, 15:29

A co modovaný minecraft server s módy jako traincraft a podobné? To by se člověk obešel bez teleportu a zároveň by si všichni dost vyhráli :-)

Pánové, máte teamspeak client? :-)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

LpBahos
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod LpBahos » 28 dub 2014, 18:40

BlackFire72 píše:Začať hrávať Minecraft? :D
No mňa by presvečila len vanilla bez pluginov celkovo ako bez /home a všetkých tých pomôcok :D

Souhlasím :D

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Qefik » 28 dub 2014, 19:35

Já když měl s kamarádama server (privátní), tak jsme tam měli akorát právě /home. Budovali jsme si metro mezi každým z nás.

Já bych na takovém serveru klidně rád hrával. Modovaný MC se mi teda nelíbí, pokud nějak přidává bloky nebo rapidně mění hratelnost.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Mysteria » 28 dub 2014, 20:55

@Qefik, BlackFire72, LpBahos: 93.91.240.163:27566 Ale jelikož se v MC nevyznám, tak netuším co přesně se děje při upgradu CB, jestli se promaže mapa (nebo jak se tomu na MC říká) a podobně. :) Ale protože mi tam hraje relativně aktivně pětice hráčů, tak asi ne, nebo jim to nevadí. :D Btw jestli se tam půjdete podívat, řekněte mi co tam je, protože když jsem koukal do logů konzole, tak tam něco měli stavět. :D

Devixius

#8 Příspěvekod Devixius » 28 dub 2014, 21:04

Čo sa týka modovaneho serveru tak to nieje nič pre mna :) :) ale nebolo by odveci mať tam traincraft a vyhrať sa stým ;) ..
Tak kto by mal zaujem tam hravať len s prikazom /Home tak mi dajte vediet do PM ..

TheLastChaos

#9 Příspěvekod TheLastChaos » 29 dub 2014, 00:23

Zdravím,

proč zakládat něco, co už dávno existuje?
HofyCraft http://www.minecraft-server-list.cz/detail/32
Prezentace Hofy na GGforu http://ggforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=4743
Triton http://www.minecraft-server-list.cz/detail/112
Prezentace tritonu na GGforu http://ggforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=6933

Oba už běží velice dlouho a jejich vypnutí není plánované.
S pozdravem,
TheLastChaos

Katalog serverů - http://minecraft-server-list.cz

Devixius

#10 Příspěvekod Devixius » 29 dub 2014, 00:48

@TheLastChaos :) Ten server není zlý :) ale není to presne to čo chcem založiť ja :) ak sa nemylím tak na servery je ekonomika .. čo mi tak trošku na mc serveroch vadí ... podla mna to kazí podstatu tej hry :) hráč napíše /jobs join drevorubac (napr) chvilku taží drevo a potom napíše /warp shop a tam si kupi diamanty alebo nejaku inu vyzbroj :) to není to prave "orechove" :) :) ja som zviknutý na klasicky survival :) samozrejme na obtiažnosti HARD :) viac ma to baví .. ale 100ludí 100chutí :) Každopadne ten server nevyzerá až tak zle :) Aspon tam niesu tie škarede VIPčka :)

Zpět na „Off topic“