Nemůžu se připojit

Doom

Nemůžu se připojit

#1 Příspěvekod Doom » 03 dub 2011, 20:42

Zdravím, potřeboval bych poradit, mám u vás port 7747, kde sem správcem, ale nemůžu se tam najednou připojit, ostatní co se mnou hrajou se bez problémů připojí takže to jede ale mě to pokaždé napíše že se nepodařilo spojit se serverem. Na jekékoli jiné TSko se připojím ale tady ne, mám verzi beta 36 ale nepamatuju se že bych dělal v poslední době nějaký update, takže by mě to mělo jít ale nejde :), prosím poraďte

// EDIT: Tak už se tam nepřipojí ani ostatní co se zkusily odpojit a připojit..., může na to prosím někdo mrknout?

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Nemůžu se připojit

#2 Příspěvekod Mysteria » 03 dub 2011, 21:06

Zkus restartovat server pomocí CP.

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod MiniMe » 03 dub 2011, 21:07

Kdo ma zajem, tak se muzeme domluvit a prijdte mi dat facku za nepozornost. Upravoval jsem jeden nepouzivany domenovy zaznam a nezkontrolval jsem si, jestli na nej neni neco nasmerovane. (Presmerovaval jsem voice.fakaheda.eu a bylo na nej nasmerovane ts.fakaheda.eu jako CNAME). Ja uz jsem si sam nafackoval, ale doporucuju, aby to udelal jeste nekdo.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Doom

#4 Příspěvekod Doom » 03 dub 2011, 21:09

Však to neva, hlavně že už to jede, my máme totiž Castle Siege :D , díky za bleskovou opravu :)

Doom

#5 Příspěvekod Doom » 03 dub 2011, 21:38

Ještě bych se chtěl zeptat :), neva když jsme na tom portu 7747 dva správci?, protože, mě už to jde ale kolegovi co má taky "S" to zase nejede :D, tak nevíme kde hledat problém :)

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 03 dub 2011, 21:52

Nevadí, na serveru může být tolik adminů (S) kolik chceš :)

Doom

#7 Příspěvekod Doom » 03 dub 2011, 23:07

Ok, a když bych chtěl restartovat ten server přes CP (asi Control Panel), tak jak to udělám, když mi na tom webu CP nefunguje? chtěl jsem zkusit i FTP, ale neznám heslo na FTP, při objednávce už nevím co sem tam psal a v mailu žádné heslo kromě admin tokenu, portu a query portu nemám. Lze se nějak dostat na webu do tý objednávky? nebo zjistit co jsem tam mohl napsat? :)

Nebo mi to může někdo restartovat prosím? ts.fakaheda.eu:7747

Nijak bych to neřešil, ale druhej admin se mi proste nemůže připojit na TSko, jiný mu šlapou ale na naše se nedostane a nemůžem na to přijít čím to je...

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod MiniMe » 04 dub 2011, 00:10

U TS3 neni control panel, protoze tam neni co resit. ty co jsou k hrenim serverum CP potrebujim, protoze po 3 dnech bez navstev se server vypne (za TS se totiz plati licence od slotu a timto se omezi takove servery, na ktere stejne nikdo nechodi). Placene TS3 servery bezi porad, takze netreba zadna administrace. Vytvor kolegovi novy token (privilege key) a prava mu zase pofici. Ony ty prava se totiz vazou na operacni system a jestli ne taky na HW apod. Zarucene pokud preinstalujes windows nebo teamspeak, tak ztratis prava.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Doom

#9 Příspěvekod Doom » 05 dub 2011, 10:12

Už je to vyřešené, díky

Zizi

#10 Příspěvekod Zizi » 15 čer 2011, 18:15

MiniMe píše:Ony ty prava se totiz vazou na operacni system a jestli ne taky na HW apod. Zarucene pokud preinstalujes windows nebo teamspeak, tak ztratis prava.

U TS3 se práva nevážou ani na OS, ani na HW. Každý klient má jedinečné ID (např. bndkPsZtbazszKTV9d1JZWdHyl0=), které vytvoří klientská aplikace při prvním spuštění. Na toto ID jsou pak na všech serverech navázány práva (skupiny apod.)
Klient tak nepotřebuje žádný spešl login na server (pokud není zaheslován), může si libovolně měnit jméno apod.
Akorát pokud si to svoje ID nezálohuje, tak o něj přijde např. při reinstalaci systému apod.
Takže stačí zazálohovat identitu, a pak po reinstalaci (anebo na jiném PC) jen obnovit.
V TS3 nabídka Settings - Identities, vybrat tu co chcete (asi tam budete mít jen jednu, ale je možné mít víc různých) a nahoře Export, tím si informace o identitě uložíte do souboru. Pomocí Import pak zas tento soubor můžete v případě potřeby načíst a obnovit tak svoji identitu.
Zizi

Zpět na „Team Speak 3“