PŘEDSTAVENÍ SERVERU

Pokec o čemkoliv ostatním
Mattin

PŘEDSTAVENÍ SERVERU

#1 Příspěvekod Mattin » 24 dub 2014, 18:46

Ahoj Všichni!! :)

Chtěl by jsem vám představit jeden z nových a docela povedených Minecraft Serverů. :P
Takže nepřestávejte číst toto téma a dejte serveru šanci! ;)

Typ: SurvivalGames/Lobby SERVER
verze: 1.7.2 1.7.4 1.7.5
IP: 93.91.250.129:27885

SurvivalGames,Lobby,PvP,SkyBlock,MobArena,MiniGames !! :D

<---VIP--->

Vip 50 KC ||||
Evip 99 KC ||||

Věřím, že se serverem budete spoojeni!

:D :) ;) :( :o :shock: 8-) :lol:
Čeké na tebe! ....:93.91.250.129:27885
SG,MniGames,SkyBlock,PvP,MobArens ...
POZOR! potrpÝm sy na Zprávnou gramatYku! :d

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

Re: PŘEDSTAVENÍ SERVERU

#2 Příspěvekod panChemicky » 24 dub 2014, 19:11

a co je na tom serveru tak super ?
ObrázekObrázek

TheAmazingCave

#3 Příspěvekod TheAmazingCave » 24 dub 2014, 19:28

asi mobarena :D
Obrázek

Mattin

#4 Příspěvekod Mattin » 24 dub 2014, 19:37

Já neříkám, že je to nějký " super " minecraft server! Jen říkám, že si myslím, že je to jeden z povedených.
Každopádně ho nemusíš pořád schazovat .panCHEMICKY ! :evil:
Já vím, že máš navštěvovanější server, než já! :D

panChemicky
Věk: 33
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod panChemicky » 24 dub 2014, 19:39

Já ho neshazuji. Ohledně tvého serveru jsem napsal až teď poprvé, takže klídek.¨
Jen mě prostě zajímá, že v čem je tak super, jak ho tady propaguješ.

Je jasné, že budu mít navštěvovanější server, když ho mám už rok
ObrázekObrázek

Mattin

#6 Příspěvekod Mattin » 24 dub 2014, 20:10

:) Ty už se tomuto věnuješ dva roky :) Znal jsem tvůj úplně první server ;)
Znám i tvůj YTB kanál, který také slouží hlavně k propagaci serveru Revenge-Fun . Ale to je jedno... :|
Server nepropaguji kvůli tomu, že chci lidem v mém oklí zdělit, že to je nejlepší server na celé planetě, ale propaguji ho z toho důvodu, aby mi tam lidi
chodili a hráli, což je přeci jasné! 8-)

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Weizen » 25 dub 2014, 23:19

Mě se zdá že ty lidi co hlavně pomáhají na tomhle fóru.. ty co mají nad 200 karmy furt někoho shazují.. jak někdo dá třeba někde návod tak už tam koment že něco špatně.. ale nikdy tam nevidíš jo to je dobré teda pokud to není 3 stránkový **** (vím tady stránky nejsou :D)
Nebo že to je přes celý monitor.. Co takhle někdy ohodnotit pozitivně i když to není úplně super.. Kluk prostě hledá lidi na server tak jsem zkusil napsat protože přece jen sem kouká hodně lidí.. a né že hned co je tak super? Není super jen chce lidi.. Kdo nechce? Všichni chtějí. Tak příště i když ho neznáš stačí jó je dobrej.. Nikdy se nedočkáme dobrého serveru.. protože všechny servery jsou stejný.. úplně všechny ! 1. Na fakahedě v minecraft-hosting.. Je StyleCraft a někdy smartcraft a prostě další servery to dělají podle nich protože většina jsou děti a chtějí mít taky tolik úšpechu protože prozatím neví jaká je to s 100+ lidma otrava.. Furt spamy,Furt otravování a furt nějaký problémy, protože nikdy to není dokonalý .. vždy se totiž najde někdo který prolomí něco co na serveru zakážeš a další co to vidí prolomený to nahlásí a píše ti to třeba 150 lidí a začně tě to pak hrozně srát :D No tak buďte pozitivní a oceňte snahu !!!!!
Já bych dal že kupování serverů je možno až od 18+ let :D A jinak postih policíí :D jako na M.Platbách
A chlapče.. věř mi mám na serveru denně 100 lidí normálně a je to otrava.. ano časem z toho něco málo máš.. ale než se k tomu dokopeš tak je to čekání které to hodně stojí a pak když to máš tak je někdy chuť se na to úplně vysr*t.. Já když jsem se serverem mojim prvním začínal tak jsem byl takový že jsem neuměl skoro žádné pluginy a jen jsem toužil aby hráči prostě viděli kvalitnost.. nebo já jsem to jako kvalitu viděl :) ale pak jsem viděl ostatní servery a zjistil jsem že jsem lama.. :D No a teď? Věnuju se tomu už asi přes rok a je tam ta 100.. Nejvíc o prázdninách jsem měl těch 160+ lídí.. Lidi nechtějí extra kvalitu.. Lidi chtějí server který se nebude měnit a koupí si VIP tam kde ví že ho tam budou mít a že to zato stojí a né server kde ví že každý týden jiný název.. jiná mapa atd.. čekat se musí fakt dlouho a pak se dočkáš.. Pokud nepočkáš tak se nedočkáš :D
Twle.. Píšu slohovku :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Mysteria » 26 dub 2014, 00:25

@Weizen: Ono to není jednoduchý říct, kde je pravda. Když se podíváš na všechny ty rádoby návody nových lidí, tak je prostě vidět, že je to o hodně tříd horší. Porovnej si můj návod na banlist třeba s tímhle na Spigot. Pak se prostě neubráníš dojmu, že ten druhej prostě chtěl mít nějakej návod, třeba aby si dokázal že to taky umí, chtěl získat karmu nebo nevím co, ale prostě to odflákl. A je to z toho poznat. To samé jsou tyhle prezentace serverů, většinou je to barevný s tím, že se furt zmiňuje VIP a další sračky, ale prostě že by někdo napsal půl stránky nějakýho kvalitního popisu, pokud možno bez gramatických chyb, to se asi ještě nestalo. A kdyby ano, tak věř, že by ta kritika byla mnohem menší. Takže se zamyslete nad tím co děláte.

Neříkám, že nemáte psát návody, že nemáte psát prezentace serverů, ale když už to děláte, tak se snažte jak nejlíp umíte. Shazovat za každou cenu někoho není určitě cílem nikoho, ne každej je dobrej ve všem, ale prostě musí v tom bejt vidět snaha. Když se budou snažit tak leckdo prostě něco promine, ale když to takhle odfláknou, tak ať se nediví, že to má takový reakce.

Mattin

#9 Příspěvekod Mattin » 26 dub 2014, 08:57

Ahoj, moc vám děkuju za vyjádření :)
Kritika se vždy dá dobře použít

Mattin

#10 Příspěvekod Mattin » 28 dub 2014, 16:26

Já se neopičím po StyleCraftu a ani tam nemám doly! Je to čistě můj nápad!!

Zpět na „Off topic“