Zdravím, chtěl bych e zeptat jestli někdo neví jak vytvořit vlastní generování mapy. Jako je to například u hexitu ale už by to bylo v té mapě a měl bych tam nějaké stavby které bych já sám chtěl
Jak vytvořit vlastní generátor světa?
-
MrFiliper
- Kontaktovat uživatele:
Jak vytvořit vlastní generátor světa?
93.91.250.110:27852
Zdravím, chtěl bych e zeptat jestli někdo neví jak vytvořit vlastní generování mapy. Jako je to například u hexitu ale už by to bylo v té mapě a měl bych tam nějaké stavby které bych já sám chtěl
. Kdo by věděl pište
.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vytvořit vlastní generátor světa?
TerrainControl. Nejlepší možnost, jak si upravit generování mapy podle svého a jak si nechat na nově vygenerované mapě dělat nějaké nové biomy nebo nějaké struktury.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/-
MrFiliper
- Kontaktovat uživatele:
To je plugin?
pokud jsem ho tedy vyhledal správně
-- 20 dub 2014, 23:56 --
A dá se také změnit i například vzhled vesnice nebo přidat nějaký druh? To jsem se tam nedočetl
.
-- 20 dub 2014, 23:56 --
A dá se také změnit i například vzhled vesnice nebo přidat nějaký druh? To jsem se tam nedočetl
-
MrFiliper
- Kontaktovat uživatele:
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Návod býval, dokud nebyl smazán. Můžeš hledat na těch fórech, nebo kdyžtak mi napsat SZ. Jednu dobu jsem ho používal a záleží, co chceš, aby to dělalo 
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 33 hostů