Nový komunikačný software... Lepší než skype

Pokec o čemkoliv ostatním
Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový komunikačný software... Lepší než skype

#11 Příspěvekod Smexhy » 10 dub 2014, 21:39

Cernokneznik píše:Ty tam necpeš refferál, reklamu na váš server, ani tlačítko s prosbou o peníze? Bože smexhy, jsi to vůbec ty?

O akých tlačítkach hovoríš? Je to info o software nič zo serverom...

-- 10 dub 2014, 20:41 --

Mysteria píše:Tvrdit, že Skype zanikne je víc než troufalé. Samozřejmě pár MS haterů to asi nepřekouslo, že to koupil MS, ale ty nikoho nezajímají. Dokud jej bude používat X desítek (stovek) milionů lidí, tak si můžeš přecházet na co chceš, ale budeš si tam povídat maximálně tak akorát sám se sebou. Ty prostě nemůžeš používat co chceš, musíš používat to, co používá většina tvých známých nebo mít nainstalováno úplně všechno. :)

Skype zaniknúť nemusí... Len ho ľudia proste nebudú časom tak používať ako kedysi... Samozrejme je to len moja predstava takže ťažko povedať ako to skutočne bude... Samozrejme neprestávam používať skype, ale začínam používať vyššie uvedený software...

zdenda204
Věk: 36

#12 Příspěvekod zdenda204 » 10 dub 2014, 21:43

Lidé určitě nepřejdou na takovýto software :)
Přejdou třeba na Viber, nebo tak, ale ne na software od firmy která se zabývá tím, čím se zabývá a nezajímá se hlavně o komunikaci.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod Smexhy » 10 dub 2014, 21:44

Qefik píše:Nechápu co pořád brečíte, že Microsoft je největší zlo... Já jsem si ten Skype pustil, nepřijde mi to vůbec špatný, prostě jde vývoj dopředu, tak nebuďte tak konzervativní...

Jak jsem již napsal, tento soft podle mě nemá budoucnost, trumfnout Steam se mu nepodaří, takovou základnu lidí si prostě nezíská, nevidím u něj žádnou výhodu nebo věc, která by mě donutila to používat.

Microsoft nie je to, zlo je ze odkúpili skype... Samozrejme ani to by nebolo zle kebyže ho nezačnú úplne meniť a zrazu nepridajú novú nezatvoriteľnú reklamu ktorú zatiaľ nemá každý

-- 10 dub 2014, 20:45 --

zdenda204 píše:Lidé určitě nepřejdou na takovýto software :)
Přejdou třeba na Viber, nebo tak, ale ne na software od firmy která se zabývá tím, čím se zabývá a nezajímá se hlavně o komunikaci.

Viber je oničom, musíš ho mat aj na mobile

Nyqi

#14 Příspěvekod Nyqi » 10 dub 2014, 21:46

Viber vyžaduje smartphone pro registraci, jinak ho nepoužiješ. Zítra sem hodím screen ty mega reklamy na Skypu, jsem teď na mobilu..
Obrázek

Cernokneznik
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Cernokneznik » 10 dub 2014, 21:50

Ta reklama na Skype mi taky vadila, ale není to nic co by nešlo překousnout. Jediné místo kde ta reklama je vážně vlezlá je při hovoru.. Přenesl jsem se přes to, díky tomu že jsem v nějáké vánoční akci získal zdarma členství v Skype premium v hodnotě asi 70€, a teď mám Skype zcela bez reklam, a prakticky bez omezení.

Přes steam jde samozřejmě taky komunikovat, volat ve skupinách, bez reklam, nutnosti instalace dalšího sw a nebo další registrace a to in-game. Dokonce jsem nedávno oběvil že existuje -Raptr- ( http://raptr.com/ ), který taky umožňuje to co tento razer comms, trackuje in-game time a achivementy. nebo, pro hráče tu je snad všem známí Xfire.

Skype válí, a válet oproti Razer comms stále bude. Někteří mí přátelé jsou taky normální lidi, a tohle je aplikace zaměřená hlavně na hráče.. Člověk který maximálně chatuje si přece nestáhne takovoudle věc, z čehož vyplívá, že já s ním nebudu moct komunikovat, což znamená že je to naprd.

Nyqi píše:Viber vyžaduje smartphone pro registraci, jinak ho nepoužiješ.

Smartphone... To je něco co teď frčí, všichni ho mají. To že ho viber vyžaduje nevidím jako překážku, prostě je to komunikátor zaměřený na mobilní platformy.
Elkia.club - A gaming club with it's own vanilla survival Minecraft server!
Obrázek apply here

Nyqi

#16 Příspěvekod Nyqi » 10 dub 2014, 21:54

Každý smartphone nemá. A steam je nepouzitelnej, je to hnus (co se tyce chatu)
Obrázek

zdenda204

#17 Příspěvekod zdenda204 » 10 dub 2014, 21:57

V metro skypu žádná reklama není :P
Možná se snaží zničit desktop skype aby dostali lidi do metra (Mě se teda ten metro skype líbí, až na občasný bugy).
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Nyqi

#18 Příspěvekod Nyqi » 10 dub 2014, 21:58

Metro Skype akorát zmenšuje plochu, k nicemu a každý nemá Windows 8+
Obrázek

zdenda204

#19 Příspěvekod zdenda204 » 10 dub 2014, 22:03

Ale bude mít :)
W7 se už málo prodává a teď všichni šíří jak s WXP tě hacknou, dostají se do e-bankovnictví atd...
⇨Projekt Market⇦

Cernokneznik
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod Cernokneznik » 10 dub 2014, 22:03

Nyqi píše:Steam je nepouzitelnej, je to hnus (co se tyce chatu)

To ano Steam má hnusný chat.. Ale stačí to, a někomu to dokonce vyhovuje. Třeba Spirit používá jenom to. když hraješ, nepotřebuješ hromadu nastavení a čudlíků, emotikonů, jde ti jen o to říct nějákou základní věc. normální lidi většinou používaj chat co je přímo ve hře, tohle jen málokdy.

Nyqi píše:Každý smartphone nemá.

Tohle je aplikace od Razeru = pro hráče. Hráč je ten, který má dostupný HW na kterém se dá hrát. Takže počkej... Chceš říct že fracek kterýmu maminka koupí herní počítač, nebude mít nějákej normální telefon?!
Elkia.club - A gaming club with it's own vanilla survival Minecraft server!
Obrázek apply here

Zpět na „Off topic“