Bungee

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

Re: Bungee

#11 Příspěvekod marty_ » 20 bře 2014, 22:13

xflemgodax:
Místo OnlyProxyJoin si hoď na server tento plugin:
http://www.spigotmc.org/resources/ipwhitelist.61/
Problém je v tom že je to podporované Spigotem, // Nevím jestli to jde na bukkit //

OnlyProxyJoin = ano jede to jen na spigotu,
ipwhitelist = toto jsem zkousel taky, ale na bukkitu, nicmene jsem to nerozjel, zadnou chybu jsem nemel, ale pokud se pamatuju mel jsem problem s prikazem /ws ktery ma vyvolat ten whitelist, ale ja pomoci /ws se dostanu na /worldspawn je to zkratka pluginu bungeespawn.
Skoda ze se ty prikazy prekryvaji....

xflemgodax:
Proto jsem se rozhodl změnit bukkit za spigot, ale opravdu nevím v čem je to jiné. :D
Jen vidím že spigot má větší možnosti, podle mě v nastavení.
To si taky myslim, jen mam strach to zamenit, ze mi lehnou nektere pluginy, to by snad mozna nam mohl poradit nekdo zkusenejsi.

xflemgodax:
AuthMe - bungeecord: true
BC - ip_forward: true :D
toto na bukkitu mi prave nejde ... tobe ano?
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

xflemgodax
Kontaktovat uživatele:

Re: Bungee

#12 Příspěvekod xflemgodax » 20 bře 2014, 23:20

Ne, jak už jsem psal, musíš si hodit spigot, jinak jsem to já vůbec nerozjel a také nevím jestli to jde, četl jsem něco k tomu, ale nic jsem nedočetl.
Jde o to že bukkit a BC asi nejsou takový kamarádí a neumí si podat pořádně IP, to se odráží na AuthMe, ale jak jsem řekl, nejsem přes tohle to zrovna
moc moudrý, takže nevím přesně jestli by to šlo přes bukkit nebo to vůbec nejde. :)
Pokud jde o pluginy neměl by ses vůbec bát, spigot by měl být sestaven na stejných "kostičkách" jako bukkit, takže by to všechny pluginy mělo skousnout. :D

Jinak kde bereš příkaz /ws? :o
Ten plugin má příkazy začínajícím "/ipwl"
Mám to na serveru se spigotem a když napíšu "/ws"
"Neznámí příkaz" :D

Trošku jsem se ztratil v tvých otázkách. :D
Takže, tu IP by měl sdělovat právě ten IPWhitelist, ale nejede na bukkitech, jak si zkoušel, proto jsem si to změnil a vyzkoušel. Jde to a všechny pluginy mi pracují! Na spigotu.. :D

Zpět na „Minecraft, Tekkit“