[PHP] WebShop [2.0.0]
- majky249
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Re: [PHP] WebShop [2.0.0]
Hash a název tabulky máš napsané v configu a jak řekl Mysetria tak je to hash: SHA256 a název tabulky authme

- zdenda204
- Věk: 36
A nikdo si nevšiml že to nemá ani připojený na MySQL 
Takže pokud nevíš jak, založ si téma.

Takže pokud nevíš jak, založ si téma.
- majky249
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ne, další vývoj neplánuju. Nechám si jenom banlist, který je jednodušší na správu (hlavně co se času týká). Jen čekám na to, než zdenda204 zveřejní / dodělá svůj.Cernokneznik píše:Bude nová verze i webshopu?
Btw přestaňte citovat poslední příspěvky, znepřehledňuje to téma a nebaví mě to mazat.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
Jojo, ale není čas 
Já si dodělávám známky za minulý pololetí a Vojta se učí na přijímačky, ale nebojte, jakmile mi bude 15 let, práce se zase rozeběhnou

Já si dodělávám známky za minulý pololetí a Vojta se učí na přijímačky, ale nebojte, jakmile mi bude 15 let, práce se zase rozeběhnou

- Cernokneznik
- Kontaktovat uživatele:
Já přijímačky nedělal, co to kecáš? 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Není čas v tomhle podání zní hodně úsměvně... chodím do školy celkem 12 týdnů (z toho první a poslední se nic nedělá), mám 7 předmětů, na každý z nich je prezentace a projekt (naštěstí až na vyjímky ve trojčlenných týmech, ale i tak...) a na zkoušku je většinou potřeba tak 20 - 50 A4 (samozřejmě na ty je čas až do konce července, ale já to chci mít nejdýl za 14 dní po začátku zkouškovýho, kdo si s tím má kazit léto, že) a k tomu píšu bakalářku... přesto jsem tenhle víkend shlédl po čtvrté SAO a 8 dílů Black Rock Shooter... takže proto zní "nemít" čas na ZŠ a SŠ velmi úsměvně (s vyjímkou gymplu, tam je to docela hardcore)... teprve na VŠ si uvědomíš, že na ZŠ a SŠ jsi měl nejvíc času, který jsi kdy měl...zdenda204 píše:Jojo, ale není časJá si dodělávám známky za minulý pololetí a Vojta se učí na přijímačky, ale nebojte, jakmile mi bude 15 let, práce se zase rozeběhnou
Takže konec výmluv a šup programovat vy lemry líný.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- zdenda204
Jak jsi řekl, na gymplu je to hardcore a tam já jsem
Učím se skoro denně na písemky a k tomu komisionální zkoušky za minulý pololetí :* Tak pápá, za chvíli mi jede bus 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
V tom případě máš štěstí.
Osobně jsem chtěl taky na gympl, ale odradilo mě se tam učit zbytečně hodně "sraček", který v životě nepoužiju (chemie, přírodopis,...). Komisionální zkoušky - není to když dostaneš na vysvědčení 5tku, nebo si to s něčím pletu? 

- majky249
- Kontaktovat uživatele: