93.91.250.143:27448
1) jak prosim funguje na nejnovejsi verzi uskyblocku shop? po napsani /is ikonka na shop tam je. Ale po kliknuti na ni to napise unknown comand. V logu to nenapise jaky prikaz to volalo. Na bukkitu o shopu neni nic popsane. Mam tedy ja to nejak spatne nastavene a vsem to funguje? V ramci testovani se to jinak tvari dobre ta posledni verze skyblocku.
2) nejde pomoci /is pridavat hrace na svuj ostrov (spolumajitele) kliknu an to ale nic to neudela.. Ani jako OP.. nicneme klasicky pomoci prikazu /island invite atd.. to jde..
3) uz jen rada: porad se mi generuje kamenna flat deska pod ostrovy... ackoliv na bukkitu psali ze neni potreba k tomu mit cleanroomgenerator, tak prave ten mi pomohl od te flat desky:-)
skyblock par dotazu
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
skyblock par dotazu
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: skyblock par dotazu
3) Tohle je prostě bug všech skyblocků - bu´d se ti udělá flat mapa a nebo bedrocková deska (či něco podobného)
Co se týče 1 a 2, tak to se všechno týče toho nového menu, co se ti udělá v inventáři po napsaní /is, že?
Mě to totiž jaksi taky nefunguje. Musí se to nějak ponastavit v configu, ale zatím jsem nějak nepřišel na to jak. Budu se na to muset pořádnou kouknout
Co se týče 1 a 2, tak to se všechno týče toho nového menu, co se ti udělá v inventáři po napsaní /is, že?
Mě to totiž jaksi taky nefunguje. Musí se to nějak ponastavit v configu, ale zatím jsem nějak nepřišel na to jak. Budu se na to muset pořádnou kouknout
-
- Kontaktovat uživatele:
jj je to prave pres to nove menu... 

Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:

Jsou to tyto:
- AyACZE
Pokud jde o ten shop v menu skyblocku, pokud si dobře pamatuju tak to vola příkaz /perks
Hoď si na server plugin ChestCommand a vytvoř si svůj shop, který ulož do plugins/ChestCommands/menu/perks.yml
Není to nic těžkýho
Já tu novou verzi nepoužívám, protože se mě tam nevlezou úkoly
(mám jich víc než Talabrek)
Hoď si na server plugin ChestCommand a vytvoř si svůj shop, který ulož do plugins/ChestCommands/menu/perks.yml
Není to nic těžkýho

Classic Survival (IP:mc.coolcraft.eu)
No cheat, střelné zbraně, Hide n Seek, 1.7.2-1.7.10 !
Real Skyblock (IP:sky.coolcraft.eu)
No fly, no cheat, propracované úkoly - skyblock kompletně česky !!
...::: http://www.CoolCraft.eu :::...
-
- Kontaktovat uživatele:
co se shopu tyka odpoved byla vcelku vycerpavajici
(K+)
a jeste mam dalsi 2 dotazy:
add4 ) jak poznam kdo vlastni jaky ostrov? logblock, LWC to jsou pluginy ktere by mi to pomohly urcit ci ostrov to je az nekdy budu mit vice ostrovu na serveru a budu se chcit podivat jak kdo stavi... Ma to ale samotny plugin nejak implantovane? nasel jsem /is info ale to vypise se jen tehdy, je-li ba ostrove vice majitelu... ale co kdyz je tam hrac sam?
add5) jak jsem studoval config, tak jsem si vsiml ze tam je i moznost mazani starych nepouzitych ostrovu...
a to men dovedlo k myslence: pouziva to nekdo? automaticke mazani ostrovu pokud tam napr neprijde nekdo treba ctvrt roku?
a k tomu se vaze add6) muze hrac nejak "obsadit a budovat" i na ostrove se kterym sousedi a ten je opusteny?

a jeste mam dalsi 2 dotazy:
add4 ) jak poznam kdo vlastni jaky ostrov? logblock, LWC to jsou pluginy ktere by mi to pomohly urcit ci ostrov to je az nekdy budu mit vice ostrovu na serveru a budu se chcit podivat jak kdo stavi... Ma to ale samotny plugin nejak implantovane? nasel jsem /is info ale to vypise se jen tehdy, je-li ba ostrove vice majitelu... ale co kdyz je tam hrac sam?
add5) jak jsem studoval config, tak jsem si vsiml ze tam je i moznost mazani starych nepouzitych ostrovu...
a to men dovedlo k myslence: pouziva to nekdo? automaticke mazani ostrovu pokud tam napr neprijde nekdo treba ctvrt roku?
a k tomu se vaze add6) muze hrac nejak "obsadit a budovat" i na ostrove se kterym sousedi a ten je opusteny?
Jsou to tyto:

Jsou to tyto:
- AyACZE
4.) Vlastníka ostrova, pokud používáš ochranu worldguardem poznáš podle regionu ( /rg info, případně klik kůží )
portování na ostrov konkrétního (i offline) hráče na uskyblock přímo v sobě - /dev goto JmenoHrace
5.) Ano mazání starých ostrovů je celkem dobrá věc, pokud už ti moc "bobtná" mapa a funguje to celkem OK
stačí příkaz /dev purge pocet_dni
Pokud jde o zautomatizování tohoto příkazu, musel bys využít nějaký script nebo neco takovýho.
6.) Jestli máš mezery mezi ostrovy dostatečně velké, tak se tam žádný hráč nemůže dostat. a i kdyby, tak ne nicit a stavet může jen ve svém regionu.
(region __global__ build deny)
portování na ostrov konkrétního (i offline) hráče na uskyblock přímo v sobě - /dev goto JmenoHrace
5.) Ano mazání starých ostrovů je celkem dobrá věc, pokud už ti moc "bobtná" mapa a funguje to celkem OK
stačí příkaz /dev purge pocet_dni
Pokud jde o zautomatizování tohoto příkazu, musel bys využít nějaký script nebo neco takovýho.
6.) Jestli máš mezery mezi ostrovy dostatečně velké, tak se tam žádný hráč nemůže dostat. a i kdyby, tak ne nicit a stavet může jen ve svém regionu.
(region __global__ build deny)
Classic Survival (IP:mc.coolcraft.eu)