Já už tam byl... šel jsem do: /plugins/AdminCmd/locales/default_locale.yml tam jsem si to nastavil a pak jsem dal /bal_reload a nic...
A taky když hráči zabijou Prase/crávu/slepici tak jim padnou XP ale jidlo ne... neviš jak to upravit?
3 dotazy k pluginu AdminCMD
-
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3 dotazy k pluginu AdminCMD
default_locale.yml si přelož ale potom ho tam zase zpátky nahraj jako jiný název souboru. Například, když máš český překlad, pojmenuj ho cs_CZ.yml (to je většinou výchozí pro češtinu). Potom v configu si najdi řádek locale: a tam to nastav na cs_CZ. Potom je důležité restartovat server.
Jinak to nastavení na uvítací zprávu po prvním přihlášení najdeš zase v configu, který máš dokonce před samotným nastavováním celý pospaný (sic v angličtině), jak se co dělá a co jaké nastavení dělá před znaménkem #, které značí komentář a nijak neovlivní config samotný.
Jinak to nastavení na uvítací zprávu po prvním přihlášení najdeš zase v configu, který máš dokonce před samotným nastavováním celý pospaný (sic v angličtině), jak se co dělá a co jaké nastavení dělá před znaménkem #, které značí komentář a nijak neovlivní config samotný.