93.91.250.136:27183
FURT MI NEKDO LEZE NA UCET!
MENIM HESLA EMAILY JAKO CVOK KAZDOU SEKUNDU!!
nevim co stym tak prosim poradte
lezou mi na ucet!!!
- Thief97
lezou mi na ucet!!!
Nezapomeň mi dát k+ pokud sem pomohl
Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

-
- Věk: 26
Re: lezou mi na ucet!!!
Na jaký účet? A kdo?
- Thief97
na UCet
Thief97
A NEVIM KDO! us sem o tom psal prispevek ale porad se restartuje server meni se meno serveru HRUZA!!
Thief97
A NEVIM KDO! us sem o tom psal prispevek ale porad se restartuje server meni se meno serveru HRUZA!!
Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

-
- Kontaktovat uživatele:
pokud je ot na fakahede tak...
prvne si zmen heslo na "sekundarnim" emailu protoze tam se muze odesilat zapomenute heslo z toho primarniho, potom si zmen heslo na primarnim emailu a potom na fakahede, pro tve bezpeci i ve hre i na FBa dalsi veci, kde mas hesla.
hesla si davej slozitejsi a zadne 123456 pokud mas... ale treba ZH85op... na to ti pak vetsinou uz nikdo neprijde
take je lepsi met vice druhu hesel a ne jen 1
dale se taky podivej jestli nemas v pocitaci nejaky vir na zjistovani hesel...
pokud jo tak to odantiviruj a hesla zmen az potom...
jinak... nevim jestli totak je, ale cetl sem ze ikdyz tam mas vir nebo tak, tak staci tam dat neco jako +,*,&, to je jedno... nejake ty "specialni znaky" a tyt o vetsinou nerozeznaji uz co to je (ale nevim.. rikam ze sem to jen cetl)
prvne si zmen heslo na "sekundarnim" emailu protoze tam se muze odesilat zapomenute heslo z toho primarniho, potom si zmen heslo na primarnim emailu a potom na fakahede, pro tve bezpeci i ve hre i na FBa dalsi veci, kde mas hesla.
hesla si davej slozitejsi a zadne 123456 pokud mas... ale treba ZH85op... na to ti pak vetsinou uz nikdo neprijde
take je lepsi met vice druhu hesel a ne jen 1
dale se taky podivej jestli nemas v pocitaci nejaky vir na zjistovani hesel...
pokud jo tak to odantiviruj a hesla zmen az potom...
jinak... nevim jestli totak je, ale cetl sem ze ikdyz tam mas vir nebo tak, tak staci tam dat neco jako +,*,&, to je jedno... nejake ty "specialni znaky" a tyt o vetsinou nerozeznaji uz co to je (ale nevim.. rikam ze sem to jen cetl)
Pokud sem pomohl, dejte karmu + 
Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz

Majitel mc serveru IP: mc.weap.cz
naše webové stránky: weap.cz
-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
1. Nejbezpečnější heslo je mít čínské znaky ! Jdi třeba na google překladač napiš si tam něco Česky a dej to do Čínštiny a zkopíruj si ty znaky.
2. Jdi do administrátoři a koukni se, jestli tam někdo není napsaný. Jestli ano dal si práva a není na tvým control panelu.
2. Jdi do administrátoři a koukni se, jestli tam někdo není napsaný. Jestli ano dal si práva a není na tvým control panelu.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
ad. 1) Pokud Google najednou změní názor na heslo, jsi v pasti, nevíš, jaké znaky mají být správně.

- Thief97
diky za pomoc dost me to nastvalo protoze tam mam docela dost penez Diky kdyztak jeste napisu 

-
- Věk: 24
- Kontaktovat uživatele:
Byl někdo v administrátorech ? 

- Sejsel
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ještě napsat adminům mail, třeba přijdou na to, kdo to byl 

01101110011101010110001001110111
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No, tohle bude pravda do té doby, než narazíš na službu, která je nepodporuje.jakub1000 píše:Nejbezpečnější heslo je mít čínské znaky.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit