Stáhnout, oseknout přes MCEdit.
Na to oseknutí neaktivních chunků by nejspíše bylo potřeba aby ten plugin tam byl už od začátku té mapy.
9GB mapa by si zasloužila wipe.
Server zabírá strašně místa
- zdenda204
- Věk: 36
- Gotak
- Kontaktovat uživatele:
Re: Server zabírá strašně místa
Ale no tak...
Já mám mapu 23GB a v pohodě... 

- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Mě se dneska pochlubil hráč, že letěl 30 tisíc bloků daleko..se úplně bojím podívat kolik, to má :/
- xSkill_Cycanx
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
Najideálnejšie ja urobiť WIPE 100% zaručená vec. A ešte k tomu prečistíš všetko nepotrebné. Daj im nejaký ten deň dva možno 4. Na presun vecí by som dal nejaký warp kde majú build ale nie destroy, pridal plugin Lockette a nech si každý založí max 2x velké truhly. Ak bude mať viac zmazať. Tak môžeš tak pekne kontrolovať príkot vecí do novej mapy
alebo druhá možnosť zober MCedit a hraj sa na "Řezníka" 

Skvelé nápady potrebujú skvleých ľudí 

- Kaktus
xSkill_Cycanx Mám brát tvůj podpis vážně nebo ne? Kolik bys ještě chtěl na SSD disku? Kdyby mělo 30 serverů na jednom stroji 15 GB (to máme 15 * 30 = 450 GB). Teď si těch 450 GB zálohuj co 2 hodiny, kde jsou po většinou malé soubory, takže by taková záloha trvala asi hodinu. Nehledě na to, že se zálohy někdy přenáší i na jiný stroj. A ještě si můžeš vzít 12 záloh za den - to máš 450 GB * 12 = 5,4 TB za pouhý den. Kde by si to chtěl dávat? A to jsem kapacitu navýšil pouze o 5 GB pro 1 server.
-
- Kontaktovat uživatele:
Na tvojom mieste si obmedzím mapu WorldBorderom na 10 000 blokov ... ale to ti pomôže len ked dáš wipe...
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.
- AyACZE
Po nastavení velikosti worldborderem jde to co je za hranicemi smáznout pokud vím, takže nemusí dělat wipe celé mapy.
/wb [worldname] trim [freq] [pad]
/wb [worldname] trim [freq] [pad]
Classic Survival (IP:mc.coolcraft.eu)
No cheat, střelné zbraně, Hide n Seek, 1.7.2-1.7.10 !
Real Skyblock (IP:sky.coolcraft.eu)
No fly, no cheat, propracované úkoly - skyblock kompletně česky !!
...::: http://www.CoolCraft.eu :::...
No cheat, střelné zbraně, Hide n Seek, 1.7.2-1.7.10 !
Real Skyblock (IP:sky.coolcraft.eu)
No fly, no cheat, propracované úkoly - skyblock kompletně česky !!
...::: http://www.CoolCraft.eu :::...
-
Ta velikost vznikla po tom, co sem si nechal pres WB predgenrovat mapu 5000x5000... Jenomže hráči už maji barák postaveny u hranice aje tam i cele město...
-
Já bych potřeboval pro svůj server také více místa. Mám Hexxit a když jsem WorldBorderem předgeneroval 5000 bloků na každou stranu tak mapa má nějakých 6 GB. Podle výpočtů, které jsem provedl při generování toho světa jsem zjistil, že by celá mapa zabírala něco okolo 40ti GB, kdyby , ale potřebuju ještě nějakou rezervu na stavby.
CreativePortal.eu - Čarovný Minecraft s přídavkem technických modů se spoustou dobrodružství. Připojit se nyní!
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!
Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!
Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.
- xSkill_Cycanx
- Věk: 29
- Kontaktovat uživatele:
Kaktus píše:xSkill_Cycanx Mám brát tvůj podpis vážně nebo ne? Kolik bys ještě chtěl na SSD disku? Kdyby mělo 30 serverů na jednom stroji 15 GB (to máme 15 * 30 = 450 GB). Teď si těch 450 GB zálohuj co 2 hodiny, kde jsou po většinou malé soubory, takže by taková záloha trvala asi hodinu. Nehledě na to, že se zálohy někdy přenáší i na jiný stroj. A ještě si můžeš vzít 12 záloh za den - to máš 450 GB * 12 = 5,4 TB za pouhý den. Kde by si to chtěl dávat? A to jsem kapacitu navýšil pouze o 5 GB pro 1 server.
Ja viem že to je náročne ale chcelo by to nejaký osobitný stroj na zálohy napríklad veľký stroj naprtíklad 300TB ale nie SSD čisto len na zálohy viem že SSD sú veľmi drahé ale čo už v dnešnom svete narobíme no :/ a ten podpis to sa ospravedlňujem som si ho potom zabudol upraviť lebo sa mi nevošlo niečo na server a trošku ma to nazlostilo no

Skvelé nápady potrebujú skvleých ľudí