93.91.250.123:27494
Čaute, potřeboval bych promazat neaktivní chunky na mapě. Majitel serveru, kde sem byl operátorem to nějak dělal, že chunky ve kterých nebyla za 2 měsíce změna se nějak zregenrovali, nebo tak něco...
Jde to nějak?
Popř.. Co by mohlo zvyšovat velikost serveru? Mám 9,2Gb.. takže docela problém. Potřebuju tam dát dynmapu, ale ta se mi tam asi nevejde. Nebo ano?
Server zabírá strašně místa
-
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Server zabírá strašně místa
Můžeš zkusit požádat o další prostor pro server zdarma, ale připrav si to nějak rozumně obhájit (myšleno, tak, že to místo potřebuješ kvůli něčemu a ne kvůli své neschopnosti nastavit server / pluginy, aby to stačilo).
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
V první řadě bych se snažil snížit tu velikost.. Nemáte nějaké nápady?
- Pgsa
-
Mám úplně všecko až na worldguard.. který zabírá asi 3 mb
- Pgsa
- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Stejný problém sem měl já napsal sem si ticket o a zeptal jsem se o zvíšení prostoru odpovedeli
Dobrý den,
20 kreditů měsíčně za 1 GB. Tudíž navýšení o 5 GB by stálo 100 kreditů měsíčně navíc. Zároveň by se ale muselo značně omezit zálohování serveru na 1x denně.
Dobrý den,
20 kreditů měsíčně za 1 GB. Tudíž navýšení o 5 GB by stálo 100 kreditů měsíčně navíc. Zároveň by se ale muselo značně omezit zálohování serveru na 1x denně.
-
Jak říkám, radši bych zmenšil mapu.. nebo si nechal zjistit co tam zabírá tolik.. mapa zabírá 4, takže něco musí zabírat ještě ten zbytek.
Prý to jde nějak vymazat, zregenrovat nebo co chunky, které nezaznamenali za poslední měsíc žádnou změnu. Nikde sem nenašel jak
Prý to jde nějak vymazat, zregenrovat nebo co chunky, které nezaznamenali za poslední měsíc žádnou změnu. Nikde sem nenašel jak
- zdenda204
- Věk: 36
Tady házíte různý nápady, ale že teda přímo zjistit co tolik zabírá?
Mapa má 4 GB, takže zbývá 6 GB.
Takže se připoj na FTP a zjisti si kolik zabírá složka Plugins, logy, další mapy atd...
Mapa má 4 GB, takže zbývá 6 GB.
Takže se připoj na FTP a zjisti si kolik zabírá složka Plugins, logy, další mapy atd...
-
9GB zabírá mapa.. Potřebuju jí nějak osekat.. Jak říkám, slyšel sem něco o tom že se dají smazat neaktivní chunky..