93.91.250.124:27612
ZDAR. Mám takovou otázku. K čemu je toto fórum?
Já sám z vlastní zkušenosti (a pozoruji to i na jiných tématech) že polovina delších témat (cca 1 plná stránka či ještě jedna) není nikdy vyřešena. Viz. Jednou jsem měl problém s nalezením allow-cheats v menu. Začalo se to řešit. Chtěli abych jim dával různé informace vše ok. Pak najednou nic. TIcho jako kdyby to téma zmizelo.
Psal jsem do názvu že to ještě není vyřešeno. Řešil jsem to s nejeto. Psal jsem mu zprávu jestli to nedořeší.
Chápu vše nejde vyřešit ale kdyby alespoň napsali: ,,Nevím co s tím zkus to řešit přes ticket nebo třeba alespoň vyl*ž si prd*l. Nevím jestli by třeba s tím někdo nemohl něco udělat.
//Smazány ty nečitelné barvy -vojtamaniak
K čemu je toto fórum
-
- Kontaktovat uživatele:
K čemu je toto fórum
93.91.250.124
http://www.friendscraftserver.webnode.cz
PŘIPOJ SE O NIC NEPŘIJDEŠ
http://www.friendscraftserver.webnode.cz
PŘIPOJ SE O NIC NEPŘIJDEŠ
- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
Re: K čemu je toto fórum
K té části s tvým problémem - Pokud vím, tak tlačítko "allow-cheats" se netýká serveru, ale samotného klienta a tohle je podpora pro servery, ne pro MC clienty, takže není povinnost s tímto problémem pomáhat.
To, že Ti na to nejento nereagoval může mít za důvod třeba to, že už nevěděl jak poradit, nebo neměl čas
To, že Ti na to nejento nereagoval může mít za důvod třeba to, že už nevěděl jak poradit, nebo neměl čas

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Za prvé, většina těch barev na šedém podkladu nejde přečíst a označovat to myší, abych to přečetl je nudný.
Za druhý, tohle fórum je tu právě proto, aby se věci související s konfigurací serverů řešili tady a "neotravovali" adminy s nedůležitýma věcma.
Za třetí, je to dobrovolný fórum, tzn. to všichni dělat je svým volným čase a nic za to nemaj, takže i kdyby byla vyřešenost témat třeba jenom 50%, tak pořád je dobrý.
Za čtvrtý, poslední dobou se tu rozmáhá věc, že sem lidi choděj pro rady i s věcma nesouvisejícíma s hostingem, viz takové to, "Jak nainstaluju WP" a podobně.
Za pátý, pokud se ti to nelíbí, nikdo tě nenutí tu psát dotazy, můžeš se klidně obracet na oficiální MC fórum, samozřejmě pokud umíš anglicky a jsou to inteligentní dotazy, jinak tě brzo pošlou někam.
Za druhý, tohle fórum je tu právě proto, aby se věci související s konfigurací serverů řešili tady a "neotravovali" adminy s nedůležitýma věcma.
Za třetí, je to dobrovolný fórum, tzn. to všichni dělat je svým volným čase a nic za to nemaj, takže i kdyby byla vyřešenost témat třeba jenom 50%, tak pořád je dobrý.
Za čtvrtý, poslední dobou se tu rozmáhá věc, že sem lidi choděj pro rady i s věcma nesouvisejícíma s hostingem, viz takové to, "Jak nainstaluju WP" a podobně.
Za pátý, pokud se ti to nelíbí, nikdo tě nenutí tu psát dotazy, můžeš se klidně obracet na oficiální MC fórum, samozřejmě pokud umíš anglicky a jsou to inteligentní dotazy, jinak tě brzo pošlou někam.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Věk: 26
Odmazal jsem ty hnusné barvy a přesouvám do OffTopicu, protože tohle zjevně přímo s podporou serveru nesouvisí.
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Tímto neduhem trpí bohužel pouze MC sekce (také FH hostuje nejvíce MC serverů), jelikož je prostě a jednoduše zahlcená pořád těmi stejnými dotazy, píše tam kde kdo s kde jakou blbinou, kterou by našel na googlu nebo i zde na fóru za pár minut a vyřešil by to rychleji. Já bych na to sílu neměl, pořád řešit to samé.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
Kuba001: aby takový jaké ty mohli zakládat zbytečná témata od for, kam nepatří 
Jinak je jasný, že lidi nejsou stroje, takže ti většinou neodpoví proto, že neví. A nebo je tady ten problém tak často řešenej že už nikdo nemá sílu to psát znova

Jinak je jasný, že lidi nejsou stroje, takže ti většinou neodpoví proto, že neví. A nebo je tady ten problém tak často řešenej že už nikdo nemá sílu to psát znova
- zdenda204
- Věk: 36
Myslím že už to bylo dostatečně vysvětleno, takže zamykám.
Neodpovídáme například proto, že dotaz byl zodpovězen již 100x a nemáme sílu to psát znova, nebo problém popisujete tak, že se popíší dvě stránky a až pak se zjistí že jste to blbě popsali a každá strana to pochopila jinak, nebo také že dotaz napísete šifrou a nikdo to nehodlá luštit a nebo prostě přijde slovák co nerozumí češtině.
//LOCK
Neodpovídáme například proto, že dotaz byl zodpovězen již 100x a nemáme sílu to psát znova, nebo problém popisujete tak, že se popíší dvě stránky a až pak se zjistí že jste to blbě popsali a každá strana to pochopila jinak, nebo také že dotaz napísete šifrou a nikdo to nehodlá luštit a nebo prostě přijde slovák co nerozumí češtině.
//LOCK