Alza.cz - Slevový kupón

Pokec o čemkoliv ostatním
Arcas
Věk: 26

Alza.cz - Slevový kupón

#1 Příspěvekod Arcas » 28 pro 2013, 17:17

Hello everyone.

Vzhledem k tomu, že mi věčně blbne grafika a výkon mého PC už přestává stačit, rozhodl jsem se koupit si nový.

Vše mám již vybrané, připravené v košíku. Nicméně jsem skrblík a každá korunka se hodí. Proto sháním slevový kupón.

Na Google jsem hledal, nenašel jsem nic použitelného (pračku, ledničku ani mixér si kupovat nehodlám). V rodině taktéž nikdo nemá...

Tudíž bych se rád zeptal zde, jestli se nenajde nějaká dobrá duše která by mi tento kód poslala do soukromé zprávy.

Předem děkuji za ochotu :-)

PS.: Samozřejmostí je i možnost dohody za nějakou protislužbu (výpomoc,...)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Alza.cz - Slevový kupón

#2 Příspěvekod Qefik » 28 pro 2013, 17:33

Na IT věcech jsou tak malé marže, že se slevy těžko dočkáš :) i kdyby, tak to bude cca 50kč. Radši se podívej na heureku a najdi si nejlepší cenu.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Arcas

#3 Příspěvekod Arcas » 28 pro 2013, 17:37

Nejlevnější osvědčený obchod je CZC a co jsem četl od Crafáka nebo na googlu jsem si našel tak CZC moc někteří nedoporučují. Druhý nejlevnější osvědčený je AlfaComp, ovšem tam je průser s tím, že nemají ten zdroj co chci, resp. je na objednávku. A já to potřebuji dát do kupy co nejdřív.

A co se týče jiných obchodů tak tam mají třeba levnější jednu součástku a zbytek dražší. A kdybych to bral postupně, každou součástku z jiného obchodu tak to zase doplatím na poštovném...

Jinak jsem někde zjistil, že se kdysi rozdávaly kódy na slevy třeba 200, 300, 400 Kč a nebo procentové na celý nákup...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Qefik » 28 pro 2013, 18:34

Ty si necháváš celý PC stavět v eshopu? Tak to jsi odvážný :D

Ušetři za sestavení a poskládej si to doma, není to žádná věda. Nebo za pivo ti to určitě nějakej kamarád udělá.
Mark Twain

Arcas

#5 Příspěvekod Arcas » 28 pro 2013, 18:40

Těžko si ho můžu nechat poskládat, když budu ,,inovovat" ten starý (zůstane jen bedna + 6 měsíců stará DDR3 4GB 1,6 GHz). Mimo to, složit PC umím, to není žádná věda. A i kdybych neuměl, znám pár lidí kteří by mi ho poskládali za benzin na cestu :-)

A myslel jsem to takto :

Pokud bych si objednával různé součástky z různých eshopů, tak bych to doplatil na poštovném.

Tudíž to musím brát z jednoho shopu. CZC po tom, co jsem o nich slyšel nevěřím (nejlevnější). Druhý co mě napadlo byl AlfaComp, kde jsou taktéž levní, mají dobré recenze ale nemají ten zdroj, co potřebuji. Takže zbývá Alza. Chápeš? :D

BTW ty nějaký ten kupon nemáš? :D

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Qefik » 28 pro 2013, 18:47

Chápu, ale v tom případě nechápu, proč to nevezmeš z CZC, součástky jsou všude stejný. Pokud nemá alfa, podívej se ještě na bohemku, ta také posílá zadarmo (stejný majitel).
Mark Twain

Arcas

#7 Příspěvekod Arcas » 28 pro 2013, 22:48

Nakonec mi po kupónu na slevu (100 Kč) + dopravě zdarma vychází CZC o 1 Kč dražší :D

Nicméně sestava je v záloze, možná přes kamaráda seženu něco lepšího za stejnou cenu.

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Zpět na „Off topic“