93.91.250.110:27957
Mám takovej problém, chci si přejmenovat server ale když dám reinstalaci serveru tak je tam název serveru tam to teda přejmenuju jak chci ale server se mi celej vymaže /reinstaluje, není ještě nějakej jiný způsob jak server přejmenovat ???
Přejmenovat server
-
- Věk: 26
Re: Přejmenovat server
chod do Server.Properties tam si najdi Server name: a prepíš pripadne tam dole maš že motd a tam si napiš aky nazov sa zobrazi v serverliste.

-
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
upresnim:
napr mas ted mapu WORLD a chces nazev CRAFTHOUSE
vypni server.
edituj soubor server.properties
v nem zmen polozku
na
(muzou byt mezery)
a dale hlavne zedituj:
na
(pozor!! zde nesmi byt v nazvu mezery!!)
nyni to vse uloz a zapni server.
Vygeneruje se ti nova mapa pod nazvem CraftHouse.
a mas hotovo
PS:
Mno a pokud chces aby ta mapa co se jmenovala WORLD zustala pod nazvem CraftHouse,
tak teprve nyni po tom cos vse udelal jak jsem vyse napsal, tak muzes vygenerouvanou mapu CraftHouse smazat a mapu WORLD prejmenovat na CraftHouse.
(samozrejme pri vyplem serveru)
napr mas ted mapu WORLD a chces nazev CRAFTHOUSE
vypni server.
edituj soubor server.properties
v nem zmen polozku
Kód: Vybrat vše
server-name=WORLD
na
server-name=Nas CraftHouse server
(muzou byt mezery)
a dale hlavne zedituj:
level-name=WORLD
na
level-name=CraftHouse
(pozor!! zde nesmi byt v nazvu mezery!!)
nyni to vse uloz a zapni server.
Vygeneruje se ti nova mapa pod nazvem CraftHouse.
a mas hotovo

PS:
Mno a pokud chces aby ta mapa co se jmenovala WORLD zustala pod nazvem CraftHouse,
tak teprve nyni po tom cos vse udelal jak jsem vyse napsal, tak muzes vygenerouvanou mapu CraftHouse smazat a mapu WORLD prejmenovat na CraftHouse.
(samozrejme pri vyplem serveru)
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
a to sem si dal s tim tolik prace... chjo 

Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:

Jsou to tyto:
- Xentax5
A proč vůbec řešit toto? Proč přejmenovávat mapu? A navíc v tom konfigu stejně jen něco pokazí (viděl jsem další dotazy
).
Jednoduše - jednodušeji to ani nejde:
otevři si controlpanel na fakahedě
vyber ten server
na boku máš takovou zelenou nabídku
tak tam vyber Nastavení Serveru
a tam máš hned 1. kolonku: Název serveru - tak tam si napiš jak chceš aby se jmenoval (toto neuvidíš v MC, ale na fakahedě atd..)
a hned 4. kolonka je : Zpráva dne (=motd) - tak tam napiš jméno serveru, jaký chceš aby bylo vidět v MC v server listu...
a pak nezapomeň kliknout na ULOŽIT
a pak už jen restartuj server... Tadáááá hotovo

Jednoduše - jednodušeji to ani nejde:
otevři si controlpanel na fakahedě
vyber ten server
na boku máš takovou zelenou nabídku

a tam máš hned 1. kolonku: Název serveru - tak tam si napiš jak chceš aby se jmenoval (toto neuvidíš v MC, ale na fakahedě atd..)
a hned 4. kolonka je : Zpráva dne (=motd) - tak tam napiš jméno serveru, jaký chceš aby bylo vidět v MC v server listu...
a pak nezapomeň kliknout na ULOŽIT
a pak už jen restartuj server... Tadáááá hotovo
Cau pomohl jsem Ti ??Odměň mě karmou 
A navštiv Minecraft server ApokaliptCraft : 93.91.250.129:27951

A navštiv Minecraft server ApokaliptCraft : 93.91.250.129:27951