K+
Hexxit Pomoc
- SamerLP
Hexxit Pomoc
Zdravím mám taký problém na hexxit som si stiahol doištaloval optifine a robí problém
proste ten problém že nejde mi ked mám optifine liesť po rebríku poradíte mi nejak? a nie že odstrániť optifine lebo ked ho mám nemám lagy ale ked nemám tak len 10fts a menej
K+
K+
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hexxit Pomoc
Máš originálního klienta? Co máš za PC? Zkoušel jsi nejnovější verzi Optifine na tvůj mód?
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- SamerLP
Zdravím áno mám originál ale neviem čo proste keď ho tam dám ide dobre ale neskôr nejde PC neviem či to bude ale mám Asus Notebook Model: A54H
a ešte skusim ale nepozná niekto náhodou oficiálnu stránku optifine kde by som to stiahol prosím?
a ešte skusim ale nepozná niekto náhodou oficiálnu stránku optifine kde by som to stiahol prosím?
- zdenda204
- Věk: 36
Oficiální stránka je http://www.minecraftforum.net/topic/249 ... much-more/ 
Každopádně jak se to projevuje? Jen přijdeš k žebříku a nic se nestane? Nebo se u něj nějak zasekne?
Každopádně jak se to projevuje? Jen přijdeš k žebříku a nic se nestane? Nebo se u něj nějak zasekne?
- SamerLP
díky a prejavuje sa tak že idem k rebriku a nezačne liesť proste stojí na miesto a neleze a ked idem dole rebríkom skúsim tak len padnem... 
vymazal som aj meta-inf
okey zatedy ide dobre prosím LOCK
ďakujem všetkým za rady
vymazal som aj meta-inf
okey zatedy ide dobre prosím LOCK
ďakujem všetkým za rady