93.91.250.135:27237
Ahoj prosímvas da sa volako vytvorit subzona ze oznacim iba 2 rovne body a subzona sa vytvori od bedroku az po nebo lebo teraz ja si musim robit stlpi az po oblohu a jami az po bedrock. staci my prikaz odpoved karma +.
Subzona
- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subzona
ja sem se naucil pouzivat
kdyz jsem potreboval resku jen nahoru
Pokud ovsem mas world editor, tak po zadani tohoto prikazu se objevis na sklenene kostce ve vysce 255 (cislo muzes samozrejme davat jake chces) a na tu kostku kliknes sekerou pro oznaceni tebou potrebneho bodu , a je jedno zda ni to klikas kvuli residencim, worlguardu, wordeditu.
dodatek: sanmozrejme pak existuje i prikaz //down
ale pro tve pohodli ti nejspise staci prikaz viz prispevek nademnou
Kód: Vybrat vše
//up 255
kdyz jsem potreboval resku jen nahoru

Pokud ovsem mas world editor, tak po zadani tohoto prikazu se objevis na sklenene kostce ve vysce 255 (cislo muzes samozrejme davat jake chces) a na tu kostku kliknes sekerou pro oznaceni tebou potrebneho bodu , a je jedno zda ni to klikas kvuli residencim, worlguardu, wordeditu.

dodatek: sanmozrejme pak existuje i prikaz //down
ale pro tve pohodli ti nejspise staci prikaz viz prispevek nademnou
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)