no nejde tak ja neviem nevedel by si mi to volako spravit ?
A este sa chcem spytat kde si spravim plugin na vip s vlastnymi vyhodami???
Skiny
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skiny
Dnes se k tomu již nedostanu, zítra si to vyzkouším přímo na svém serveru a zjistím detaily.
Co se týče VIP pluginu, tak v těch se vůbec neorientuji, najdi si nějaký na netu, jsou jich tisíce.
Co se týče VIP pluginu, tak v těch se vůbec neorientuji, najdi si nějaký na netu, jsou jich tisíce.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
Tak spravis ? 

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Sorry že píšu až tak pozdě, poprvé jsem na to zapomněl a pak nebyl čas.
Plugin jsem otestoval na svém test serveru, funguje. Můžeš se sám přesvědčit 81.0.217.179:27918
Není tam fastdl, ale modely se stahují během 10s.
Můj new_weapons.ini
Vytvořil jsem si složku cstrike/models/new/ a do ní nahrál soubory, které jsem stáhl například odsud http://cs.gamebanana.com/skins/cats/4860
Samozřejmě bude lepší, když si složku new pojmenuješ jinak, například podle názvu tvého portálu. Důvod je jednoduchý, pak se nestane, že by měl někdo u sebe stáhnutý model již z jiného serveru a neviděl by tvoje. Sice se jedná o problém kosmetický, ale i tak
Plugin jsem otestoval na svém test serveru, funguje. Můžeš se sám přesvědčit 81.0.217.179:27918
Není tam fastdl, ale modely se stahují během 10s.
Můj new_weapons.ini
Kód: Vybrat vše
"models/v_c4.mdl" "models/new/v_c4.mdl"
"models/w_c4.mdl" "models/new/w_c4.mdl"
Vytvořil jsem si složku cstrike/models/new/ a do ní nahrál soubory, které jsem stáhl například odsud http://cs.gamebanana.com/skins/cats/4860
Samozřejmě bude lepší, když si složku new pojmenuješ jinak, například podle názvu tvého portálu. Důvod je jednoduchý, pak se nestane, že by měl někdo u sebe stáhnutý model již z jiného serveru a neviděl by tvoje. Sice se jedná o problém kosmetický, ale i tak

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain