Server: 93.91.250.136:27051
Mám na serveru farmu zareskovanou s /res set destroy f. V ní mám subrezky s /res set destroy t.
Můj problém je úplně prostý. Když nastavim ve WG global na build deny, tak nejde nicit nikde a když dám build allow, tak mohou zničit celou farmu.
Prostě má worldguard vyžší prioritu a já nevím co s tím. je to hodně velkej problém, protože na té mapě mám i eventy a ty musí být s build deny, aby je nezničili
WorldGuard ma větší prioritu než residence a to je problem
- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
-
gamekix
Re: WorldGuard ma větší prioritu než residence a to je probl
Počkej res set destroy t ??
Skus znova napsat presne co ti nejde ... protože pokud dobre vím muzes se kouknout na google a pokud nenaslo tak tu,ale nepochopil jsem... tak nac tam dávaš resku dej tam jen World guard nebo jen resku.
Skus znova napsat presne co ti nejde ... protože pokud dobre vím muzes se kouknout na google a pokud nenaslo tak tu,ale nepochopil jsem... tak nac tam dávaš resku dej tam jen World guard nebo jen resku.

- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam, kde je WorldGuard povol dané nastavení (povol build) a Residencemi ten build opět zakazuj.
Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
gamekix: Přes příkaz /res set destroy t povolíš ničení v rezidenci
nejento: To jsem zkoušel několikrát. Tu farmu mám udělanou jako domek. Má to hlavní rezku farma, kde je nastaveno /res set destroy f, aby se tam nedalo ničit. V těch místnostech, kde mám přímo ty farmy mám nastavené subrezky farma.dyne s vlajkou /res set destroy t, aby tam mohli ničit.
Jenže, když dám region /region flag __global__ build deny nemohou ničit NIKDE, i když je povolená ta subrezka.
A když dám region /region flag __global__ build allow, tak i přes tu rezidenci FARMA mohou ničit všude, což znamená že mohou ničit celou tu farmu, včetně těch chodeb, dvěří, pistonu..prostě všechno..
nejento: To jsem zkoušel několikrát. Tu farmu mám udělanou jako domek. Má to hlavní rezku farma, kde je nastaveno /res set destroy f, aby se tam nedalo ničit. V těch místnostech, kde mám přímo ty farmy mám nastavené subrezky farma.dyne s vlajkou /res set destroy t, aby tam mohli ničit.
Jenže, když dám region /region flag __global__ build deny nemohou ničit NIKDE, i když je povolená ta subrezka.
A když dám region /region flag __global__ build allow, tak i přes tu rezidenci FARMA mohou ničit všude, což znamená že mohou ničit celou tu farmu, včetně těch chodeb, dvěří, pistonu..prostě všechno..
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
pokud chces zachovat zakaz globalniho destroy
pro tu farmu udelej solo region.. tzn ne global ale klasiku:
a pro ni udelej flag na povoleni niceni
a pak na prioritu nad globalnim regionem
a pak
pomoci klasicke residence udelas tu resku farma kde defaultne budes mit destroy false a pro subresky si das destroy true
presne takto slozite sem musel nastavit doly na mem jednom serveru, protoze worldguard nema rozliseni mezi destroy a build
pro tu farmu udelej solo region.. tzn ne global ale klasiku:
Kód: Vybrat vše
/region define farmaa pro ni udelej flag na povoleni niceni
/region flag farma build allowa pak na prioritu nad globalnim regionem
/region setpriority farma 10a pak
pomoci klasicke residence udelas tu resku farma kde defaultne budes mit destroy false a pro subresky si das destroy true
presne takto slozite sem musel nastavit doly na mem jednom serveru, protoze worldguard nema rozliseni mezi destroy a build
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
- panChemicky
- Kontaktovat uživatele:
Tak ani to nefunguje..prostě je tam build allow a jde ničit vše.
další problém je, že jsem WG vymazal, znovu nahral a nastavil jen přikazy a enderpearly a zase to nejde. Dokud jsem nic nenastavil , tak to šlo.
další problém je, že jsem WG vymazal, znovu nahral a nastavil jen přikazy a enderpearly a zase to nejde. Dokud jsem nic nenastavil , tak to šlo.