Dobrý deň mal by som pár otazok čo by som potreboval:
Otázka č.1
Spoiler: zobrazit
1. chcel by som sa opýtať ako by som mohol zaslať príkaz z webu ? Uz som si stiahol kniznicu PHP co mi napisali na technickej podpore fakahedy ale neviem co s nou mam robit , napriklad niektto si bude chcieť kúpiť izbu v hoteli tak keď stlači tlačitko na našom WEBE tak odošle na server prikaz /resadmin setowner kuma_room_5 %meno_hraca%
%meno_hraca% bude nahradene za meno hraca ktory si ho napise na webe alebo by som chcel ze hraci sa budu moct zucstnit kazdu hodinu na webe darovanim diamantov ze ked stlaci tlacitko darovat diamanty vpise svoje meno da mu to na serveri 30 diamantov a znova tak bude moct urobit najblizsie az za hodinu ?
%meno_hraca% bude nahradene za meno hraca ktory si ho napise na webe alebo by som chcel ze hraci sa budu moct zucstnit kazdu hodinu na webe darovanim diamantov ze ked stlaci tlacitko darovat diamanty vpise svoje meno da mu to na serveri 30 diamantov a znova tak bude moct urobit najblizsie az za hodinu ?
Otázka č.2
Postavil som si obvod zo cca 100 repeatrov ktory prechadza stale dookola a ma zapinat command blok kazdych 5 minut ktory napise do chatu kupte si VIP alebo nejaku novinku atd .... alebo pridava kazdych 5 minut hracovi diamant kled si tuto funkciu kupil ze mu budu kazdych 5 minut chodit diamanty. Mam ten problem ze ked som pri tom obvode pracuje a pise to do chatu a ide vsetko spravne ale ked sa od neho vzdialim cca 100 blokov prestane pridavat diamanty a pisat do chatu ked pridem k nemu zacne pisat, tak som uvazoval ze asi sa ten redstone prestane aktualizovat ked niesom pri nom tak som tam dal behajuce NPC ... nepomohlo to
co mam s tym urobit aby to pracovalo aj ked niesom pri tom ?

Otázka č.3
Chcel by som mať večší život na minecrafte že ma nezabije niekto na 4 rany ale na 40 ran ze nebudem mat 10 srdiecok ale 100 (neviem ci by to vedel minecraft - vlozit na obrazovku 100 srdiecok) nemuselo by byt 100 srdiecok zobrazenych na obrazovke ale v tej premennej health by bola ulozena hodnota 100 namiesto 10 takze by som mal viac zivota, existuje nejaky plugin na server pomocou ktoreho si nastavim alebo niekomu nastavim vecsiu kapacitu zivota ?? alebo nejaky mod na minecraft co by to umoznil ??? alebo keby som upravil v priecinku mapy /Kumacraft/players/kuma160699.dat v tom datovom subore nejaku cast alebo program ktory by to vedel upravit ?? 

Za odpovede vopred ďakujem