93.91.250.135:27237
Ahoj prosím vás mohol by my volado spraviť web na MC? Ak bude nutné zaplatim. Píšte správy
Web na mc
- ondracek.roman
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
Re: Web na mc
Toto patří do sekce Off topic.
Naposledy upravil(a) ondracek.roman dne 13 lis 2013, 21:39, celkem upraveno 1 x.
-
Nie je to skúsenosť ale osobný názor.
Nahodenie open source systemu = to zvladneš aj ty s troškou voľneho času a "umením" googlovať
Naprogramovať web zadarmo alebo za nejaký mizerný peniaz = fušerina, ktorú ti do 1 mesiaca nejaky sopliak s použitím googlu hackne.
Výsledok
Ak chceš obyčajný web na MC (Wordpress) je najvyšší čas skúsiť niečo sám. samozrejme nie je tak tomu vždy, ale u väčšiny prípadov áno
Nahodenie open source systemu = to zvladneš aj ty s troškou voľneho času a "umením" googlovať
Naprogramovať web zadarmo alebo za nejaký mizerný peniaz = fušerina, ktorú ti do 1 mesiaca nejaky sopliak s použitím googlu hackne.
Výsledok

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Přesouvám... Příště si nechte příspěvky kam to patří doma, od toho jsou tu moderátoři 

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Cernokneznik
- Kontaktovat uživatele:
Nabízím webové řešení na míru, nakódované profesionálem s mnohaletou zkušeností, opatřeno proti základním hackerským praktikám, hezky vypadající stránky, ne žádné tuctové "wordprassačinky".
Cena 3000,- Polovina předem. Věř mi, tohle je ještě levná nabídka...
V ceně není zahrnut webhosting ani doména, ty však budu potřebovat znát předem, abych dokázal přizpůsobit scripty omezením hostingu.
Projekt v závislosti na požadavcích zákazníka bude odevzdán od 7 dnů do 2 měsíců, takto dlouhá doba ale zpravidla nebývá využita. (rezerva kdyby se mi něco po..)
Cena 3000,- Polovina předem. Věř mi, tohle je ještě levná nabídka...
V ceně není zahrnut webhosting ani doména, ty však budu potřebovat znát předem, abych dokázal přizpůsobit scripty omezením hostingu.
Projekt v závislosti na požadavcích zákazníka bude odevzdán od 7 dnů do 2 měsíců, takto dlouhá doba ale zpravidla nebývá využita. (rezerva kdyby se mi něco po..)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jestli do toho počítáš i ty prasečiny ze začátku...nakódované profesionálem s mnohaletou zkušeností

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- zdenda204
- Věk: 36
Rofl
DDDD
Černo, ty vrahu
Nebo to dáš naprogramovat někomu jinému?

Zatím známe jen tvoje šílený prasečinky s CSS3 píčovinkama a poníky na MC webu 
A nebo kdyby jsi to nedokončil tak aby jsi měl čas to splatlat? 

Černo, ty vrahu

To jako jeden rok je dlouholetá zkušenost?nakódované profesionálem s mnohaletou zkušeností

Heh, vsadím se že ti to stejně během pár hodin hacknemopatřeno proti základním hackerským praktikám

A nějaká reference?hezky vypadající stránky

Vzhledem k tvé dlouholeté profesionální zkušenosti je to extrémní částkaVěř mi, tohle je ještě levná nabídka...

Posralo jako obvykle a zrovna teď?rezerva kdyby se mi něco po..

- Cernokneznik
- Kontaktovat uživatele:
A zrovna vy dva, co máte za reference?
krom webů co vypadaj jak z devadesátek(Mysty), nebo webů, co používaj bootstrap(Zdendo)?
Nechávám si delší rezervu, vzhledem k zkušenostem které mám, viz moje absence operačního systému, kde mi celej srpen trvalo to opravit.. Ale já nejsem ajťík, jsem programátor!

Nechávám si delší rezervu, vzhledem k zkušenostem které mám, viz moje absence operačního systému, kde mi celej srpen trvalo to opravit.. Ale já nejsem ajťík, jsem programátor!
Naposledy upravil(a) Cernokneznik dne 11 lis 2013, 22:33, celkem upraveno 1 x.
- zdenda204
- Věk: 36
To že někdo používá Bootstrap neznamená že dělá nekvalitní weby 
A lháři? Odplatááááá

A lháři? Odplatááááá

- Cernokneznik
- Kontaktovat uživatele:
Neviděl jsi jedinou mou práci, tak nevař z vody..
Proti bootstrapu nic nemám, rozhodně je to super ulehčení. Ale to postrádá originalitu, a navíc to napíše za tebe, takže ty vlastně s css nemusíš vůbec umět, stačí jen základy.
Možná je fakt, že to nedělám tak dlouho jako vy, ale rozhodně mám větší ambice, a chci -narozdíl od někoho- něco dokázat, mě hold nestačí jen někoho urazit stylem "jsem lepší".
Až udělám něco, a řeknu, že to je hotové, a jsem na to hrdý, pak teprv mě podle toho zhodnoťte, a né podle stránek co jsem narychlo spíchnul, nebo dle prací, kde si testuju určité postupy nebo programovací jazyky. (ano, doteď všechny)
Nabídku jsem stanovil, teď čekám poptávku.
Proti bootstrapu nic nemám, rozhodně je to super ulehčení. Ale to postrádá originalitu, a navíc to napíše za tebe, takže ty vlastně s css nemusíš vůbec umět, stačí jen základy.
Možná je fakt, že to nedělám tak dlouho jako vy, ale rozhodně mám větší ambice, a chci -narozdíl od někoho- něco dokázat, mě hold nestačí jen někoho urazit stylem "jsem lepší".
Až udělám něco, a řeknu, že to je hotové, a jsem na to hrdý, pak teprv mě podle toho zhodnoťte, a né podle stránek co jsem narychlo spíchnul, nebo dle prací, kde si testuju určité postupy nebo programovací jazyky. (ano, doteď všechny)
Nabídku jsem stanovil, teď čekám poptávku.