LWC - Klonování věcí

Pokec o čemkoliv ostatním
MorLore

Re: LWC - Klonování věcí

#11 Příspěvekod MorLore » 03 říj 2012, 01:24

Tendle problém maj jen lidi co hrejí jinak než ostatní nedávej si admina nebo gamemod a ten problém mít nebudeš pepíku!!!Líbí se mi jak naříkáte přitom si žijete jak bohové ale skus hrát hru tak jak jé aby ses bavil i ty !!!!!!!
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba :-( Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How :-)

MorLore

#12 Příspěvekod MorLore » 03 říj 2012, 01:27

Pak ti to půjde normálně jako mne !!!!!Tím že z deformuješ gamemod tím degraduješ i ostatní pádem hry do restartu serveru tak si minecraft stojí za tím á vám pluginerum se v tom stojí zabránit svím spusobem !!!!Myslím tím jiným než tím co oni sami hodnotí jako vhodné do hry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba :-( Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How :-)

MorLore

#13 Příspěvekod MorLore » 03 říj 2012, 01:31

Jste najivní vkladáním svích blbostí do této hry minecraft si vás ohlídá budˇjste děti nebo tupci ale časem tydle blbosti a obcházení stejně vám zatrhne je to nesmysl jak pluginama nebo každého časem z nás i mne to přejde s každou verzí !!!! Bohužel a neznalost i předvídání nás neomluví !!!!

vojtamaniak
Věk: 26

#14 Příspěvekod vojtamaniak » 03 říj 2012, 06:23

I kdyby si do pluginů vkládali úplné kraviny, tobě do toho nic není...

Btw: Na to, že máš už dvě varování, se tak nechováš..

MM333

#15 Příspěvekod MM333 » 02 lis 2013, 22:02

Aj tak by som rád vedel načo sú tie výkričníky :D.
Má to zmysel?

Chudák ten musí mať riadne komplexy.

zdenda204
Věk: 36

#16 Příspěvekod zdenda204 » 02 lis 2013, 22:04

Už by jste to mohli přesunout pryč z WebHostingu :D
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod Mysteria » 02 lis 2013, 22:09

Přestaňte laskavě otevírat tak stará témata, to že jsou ve špatné sekci je fuk, protože jsou hluboko, tak to nikdo nevidí, pokud je někdo neotevře.

L0CK & M0VE

Zpět na „Off topic“