LWC - Klonování věcí
- MorLore
Re: LWC - Klonování věcí
Tendle problém maj jen lidi co hrejí jinak než ostatní nedávej si admina nebo gamemod a ten problém mít nebudeš pepíku!!!Líbí se mi jak naříkáte přitom si žijete jak bohové ale skus hrát hru tak jak jé aby ses bavil i ty !!!!!!!
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba já
Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How 

- MorLore
Pak ti to půjde normálně jako mne !!!!!Tím že z deformuješ gamemod tím degraduješ i ostatní pádem hry do restartu serveru tak si minecraft stojí za tím á vám pluginerum se v tom stojí zabránit svím spusobem !!!!Myslím tím jiným než tím co oni sami hodnotí jako vhodné do hry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba já

- MorLore
Jste najivní vkladáním svích blbostí do této hry minecraft si vás ohlídá budˇjste děti nebo tupci ale časem tydle blbosti a obcházení stejně vám zatrhne je to nesmysl jak pluginama nebo každého časem z nás i mne to přejde s každou verzí !!!! Bohužel a neznalost i předvídání nás neomluví !!!!

-
- Věk: 26
I kdyby si do pluginů vkládali úplné kraviny, tobě do toho nic není...
Btw: Na to, že máš už dvě varování, se tak nechováš..
Btw: Na to, že máš už dvě varování, se tak nechováš..
-
Aj tak by som rád vedel načo sú tie výkričníky
.
Má to zmysel?
Chudák ten musí mať riadne komplexy.

Má to zmysel?
Chudák ten musí mať riadne komplexy.
- zdenda204
- Věk: 36
Už by jste to mohli přesunout pryč z WebHostingu 

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Přestaňte laskavě otevírat tak stará témata, to že jsou ve špatné sekci je fuk, protože jsou hluboko, tak to nikdo nevidí, pokud je někdo neotevře.
L0CK & M0VE
L0CK & M0VE
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit