Server: s.sheepack.com 'ted se nedostanu do cp, pisu z 10 let staryho mobilu.
ma 1.7.2 nove moznosti query? jde mi o to, jestli krom ftp muzu nejak dostat servericon. diky
1.7.2 servericon na webu
- Cernokneznik
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
-
- Věk: 26
Re: 1.7.2 servericon na webu
Identifikuj server dle pravidel 

- Cernokneznik
- Kontaktovat uživatele:
nemam jak. to ze je server na masine od fh snad staci, jestli chcete port, najdete si nejakej domaintool co cte srv zaznamy, nebo to hodte do offtopicu. kdybych mohl, vygooglim si to sam, nebo si dekompiluju mc a zjistim jak to cte ty ikony. fakt diky za ochotu, tady by se clovek nedockal ani krajice chleba, natoz pomazanky
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Co se ti nelíbí na použití ftp://user:heslo@server/server-icon.png?
Jinak není ke každý verzi changelog? Tam by si takovou věc našel určitě mnohem rychleji než tady.
Jinak není ke každý verzi changelog? Tam by si takovou věc našel určitě mnohem rychleji než tady.

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Věk: 26
https://github.com/xPaw/PHP-Minecraft-Q ... erPing.php V tom druhém komentářovém bloku od shora je popsáno jak jde získat server-icon.png pomocí toho scriptu. Ale jako lepší se mi jeví ta možnost co napsal Mysty.
K té identifikaci: Kdyby tu každý napsal jen adresu na server (se SRV záznamem) a řekl ať si najdeme domaintool který rozpozná SRV záznamy, tak to by pak byla docela otrava si projíždět každou IP u každého tématu, nemyslíš?
K té identifikaci: Kdyby tu každý napsal jen adresu na server (se SRV záznamem) a řekl ať si najdeme domaintool který rozpozná SRV záznamy, tak to by pak byla docela otrava si projíždět každou IP u každého tématu, nemyslíš?

- Cernokneznik
- Kontaktovat uživatele:
vojtamaniak píše:https://github.com/xPaw/PHP-Minecraft-Query/blob/master/MinecraftServerPing.php V tom druhém komentářovém bloku od shora je popsáno jak jde získat server-icon.png pomocí toho scriptu.
Díky, to je přesně to na co jsem se ptal! :3
Mysteria píše:Co se ti nelíbí na použití ftp://user:heslo@server/server-icon.png?
Právě to, že to nepoužiju na jiný server. Leda bych bruteforcoval ty údaje od ftp -> načtení obrázku by trvalo pár miliard let, než bych natrefil na správný heslo spolu s uživatelským jménem.
vojtamaniak píše:Kdyby tu každý napsal jen adresu na server (se SRV záznamem) a řekl ať si najdeme domaintool který rozpozná SRV záznamy, tak to by pak byla docela otrava si projíždět každou IP u každého tématu, nemyslíš?
Ale každý to tak nedělá, a já tento způsob zvolil kvůli tomu, že nejsem takovej úchyl, abych si pamatoval ip nazpaměť a neměl jsem možnost jí odkukdoliv získat, protože se mi na fhwebu nenačetlo tlačítko přihlásit... proto využívám jmennou adresu. Stejně nikdo z supportů nemá práva si ten server dohledat nebo snad nějak zjistit moje data z fh, takže fakt, že server je na stroji fakahedy by měl stačit -> nevím o tom že by fh pronajímala servery konkurenci.
Otázka byla zodpovězena, našel jsem to co jsem potřeboval. -> Můžete lock

//LOCK
//EDIT: Neidentifikoval jsi server. Příště bacha na to //nejento