Zkousel jsem server pustit normalne prikazem:
./srcds_run -console -game cstrike +map de_dust2 -maxplayers 12
a pod to mi vyskocil jeden error ktery na 99% zpusobuje chybu kterou popisuju nize:
ConVarRef room_type doesn't point to an existing ConVar
Tato chyba ma za nasledek ze kdyz si server dam do favorites tak se tam sice ukaze i ping a vsechno, ale pak dam pripojit se a objevi se tam "server neodpovida", ale kdyz zadam do konzole hry "connect IP:port" tak se to normalne pripoji!!
Server neodpovida
- SPiRIT
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Server neodpovida
dej sem celý výpis z té konzole, téma jsem přesunul protože nemáš server od fakahedy,tady se řeší jen problémy s nastavením serverů hostovaných fakahedou, oddělení offtopic je asi momentálně nejvhodnější místo pro řešení takového problému
-
Dobre diky.. ukazuje to tohle: (kamaradovi se to o ConVaru prej neukazalo a slo to hned )
Kód: Vybrat vše
server:~/server2/orangebox# ./srcds_run -console -game cstrike +map de_dust2 -maxplayers 12
************** WARNING ***************
Running the dedicated server as root
is highly discouraged. It is generally
unnecessary to use root privileges to
execute the dedicated server.
The server will continue to launch in 10 seconds\rThe server will continue to launch in 9 seconds\rThe server will continue to launch in 8 seconds\rThe server will continue to launch in 7 seconds\rThe server will continue to launch in 6 seconds\rThe server will continue to launch in 5 seconds\rThe server will continue to launch in 4 seconds\rThe server will continue to launch in 3 seconds\rThe server will continue to launch in 2 seconds\rThe server will continue to launch in 1 seconds\rAuto detecting CPU
Using default binary: ./srcds_linux
Server will auto-restart if there is a crash.
Using breakpad minidump system
Using breakpad crash handler
Console initialized.
Game.dll loaded for "Counter-Strike: Source"
Setting breakpad minidump AppID = 240
Forcing breakpad minidump interfaces to load
Looking up breakpad interfaces from steamclient
maxplayers set to 12
Unknown command "r_decal_cullsize"
Network: IP xx.xx.xx.xx, mode MP, dedicated Yes, ports 27015 SV / 27005 CL
ConVarRef room_type doesn't point to an existing ConVar
Executing dedicated server config file
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to update local steamclient.dll. Continuing with current version anyway.
Failed to load Steam ServiceServiceStart: failed to startConnection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
Ta chyba v consoli bývá v celku normální, i já když vytvářím css server tak to tam bývá, zkus ověřit aktuálnost css serveru příkazy:
tím bysme mohli vyloučit chybu na serveru, vzhedem k tomu,že jsem v consoli neviděl žádné zprávy cracknutého loaderu, takže ten server je steam předpokládám, nebo používáš nějakou verzi revemu bez logování do console, v případě , že máš server steamový tak určitě máš i legálně zakoupené css a účtu a aktualizace stažené, tak v tom by problém být neměl, pokud máš non steam tak si stáhni nejnovější patch 28.
Když se tam jde připojit aspoň z té konzole tak to spíše bude chyba na straně tvé hry.... zkus někomu jinému říct aby se na ten server zkusil napojit.
./steam -command update -game "Counter-Strike Source" -dir .
tím bysme mohli vyloučit chybu na serveru, vzhedem k tomu,že jsem v consoli neviděl žádné zprávy cracknutého loaderu, takže ten server je steam předpokládám, nebo používáš nějakou verzi revemu bez logování do console, v případě , že máš server steamový tak určitě máš i legálně zakoupené css a účtu a aktualizace stažené, tak v tom by problém být neměl, pokud máš non steam tak si stáhni nejnovější patch 28.
Když se tam jde připojit aspoň z té konzole tak to spíše bude chyba na straně tvé hry.... zkus někomu jinému říct aby se na ten server zkusil napojit.
-
No tak nejdriv jsem to zkusil normalne bez revema a ocekaval jsem hlasku steam key invalid.. ale namisto toho tam zase bylo server neodpovida.. a az kdyz jsem se pripojil pres konzoli tak to zase slo a hlasku invalid steam key to napsalo. Tak ja nevim v cem je chyba..
proste to jde vzdy jen v konzoli. Ano, kamarad to zkousel a taky mu to neslo. A ma server od stejne spolecnosti jako ja, ale tu hlasku o ConVaru nebo jak to je mu to pry neukazalo :/. A tak mu to normalne jde (na jeho serveru) muj server nejde nikomu , Teda jde, ale jen pres konzoli.
EDIT: Pokud chces tak se zkus pripojit, jen nahodim server (89.187.147.18:27015)
EDIT2: Muzes.. p.s je tam revemu.

EDIT: Pokud chces tak se zkus pripojit, jen nahodim server (89.187.147.18:27015)
EDIT2: Muzes.. p.s je tam revemu.
- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
Patch ve verzi 28 máš? zkus ho přeinstalovat...
EDIT:// Chyba bude u nonsteam klienta, na nonsteamové verzi mi to nešlo taky server neodpovídá, šlo to jen přes konzoli, přes steam to fungovalo, teď jsem si vzpoměl, že teď někdy byl nějaký minipatch a opravuje následující:
takže je možný, že z gui byl pozměněn protokol na připojování takže proto to asi nejde na updatovaný servery..... ale nejsem si jistý, je to jen má doměnka
EDIT:// Chyba bude u nonsteam klienta, na nonsteamové verzi mi to nešlo taky server neodpovídá, šlo to jen přes konzoli, přes steam to fungovalo, teď jsem si vzpoměl, že teď někdy byl nějaký minipatch a opravuje následující:
Improved engine handling of server queries
takže je možný, že z gui byl pozměněn protokol na připojování takže proto to asi nejde na updatovaný servery..... ale nejsem si jistý, je to jen má doměnka
-
mam, ale jak rikam nejde to ani kamaradovi
a kamaraduv server mi normalne jde.. a mame stejnej patch.

- SPiRIT
- Kontaktovat uživatele:
má kamarád updatovanej server?
-
No, pokud to myslíš jestli jako na verzi 1.0.0.58 tak jo, jinak by mi nešel ne?
A hlavně on se taky pripojil pres konzoli (ke me)
EDIT: Moje verze hry:
Protocol version 15
Exe version 1.0.0.58 (cstrike)
Exe build: 18:35:54 Dec 20 2010 (4426) (240)
A server se mi nainstaloval nejnovejsi.

EDIT: Moje verze hry:
Protocol version 15
Exe version 1.0.0.58 (cstrike)
Exe build: 18:35:54 Dec 20 2010 (4426) (240)
A server se mi nainstaloval nejnovejsi.
-
SPiRIT píše:Patch ve verzi 28 máš? zkus ho přeinstalovat...
EDIT:// Chyba bude u nonsteam klienta, na nonsteamové verzi mi to nešlo taky server neodpovídá, šlo to jen přes konzoli, přes steam to fungovalo, teď jsem si vzpoměl, že teď někdy byl nějaký minipatch a opravuje následující:Kód: Vybrat vše
Improved engine handling of server queries
Aha, takze si musim do klienta stahnout tenhle patch?

EDIT: Tak ted jsem se na nejaky servery normalne pripojil. (Nonsteam) ale na muj porad nic ..